HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Tasarımında Liner Kaplamanın Önemi!

Havuz Tasarımında Liner Kaplamanın Önemi!
Liner kaplama havuz tasarımının belki de en avantajlı boyutları arasında kendini göstermektedir.

Liner kaplama havuz tasarımının belki de en avantajlı boyutları arasında kendini göstermektedir. Havuzlarda liner kaplama kullanmanın en temel avantajlarından bazıları;

·         Havuz tasarım detaylarında liner kaplama verimliliği ile ve temizlik adımında sağlamış olduğu avantajlar ile göz dolduruyor. Minimum girinti çıkıntısı olduğu için temizliğin daha sorunsuz yapılmasını sağlar.

·         Çift katmanlı bir PVC sistemine sahiptir. Tam da bu nedenle havuzlarda meydana gelebilecek olan sızıntı olasılığını da ortadan kaldırmaktadır.

·         Desen bakımından sorunsuz seçim yapabilirsiniz. Su dalgası deseninden mozaik desenine kadar birçok farklı seçenek vardır. Aynı zamanda renk bakımından da seçim size aittir. verimliliği bu şekilde en yüksek dereceye çıkarabilirsiniz.

İzmir prefabrik havuz seçenekleri ile alakalı olarak inceleme yapıldığı zaman bu detaylar yüksek verimliliği ile göz doldurmaya devam etmektedir. Toplu kullanılan mekanlarda liner kaplamanın hijyen bakımından çığır aşan biri etkisi bulunuyor. diğer kaplama türleri ile kıyaslandığı zaman mikrobiyolojik incelemelerde de bilimsel olarak daha hijyenik bir ortam hazırladığı net şekilde görülmektedir.

Havuz Aksesuarları Nelerdir?

Yüzme havuzu yapımı sırasında özellikle verimliliğe ve aksesuarlar ile tasarımın çok daha nitelikli bir hale getirilmesine büyük önem verilmektedir.

·         Su perdesi, elektrikli ısıtıcı

·         Köşe fiber havuz merdiveni

·         Havuz örtüsü kışlık-yazlık

·         Fiber havuz merdiveni

Havuz aksesuarlarının gerekli olan kalite denetimlerinden geçirilmesinin sonrasında fırsat verilmektedir. Bu havuz aksesuarları içerisinde en sık tercih edilen seçeneklerin başında şelaleler geliyor.

Havuz şelalesi aynı zamanda su perdesi olarak da bilinmektedir. Muhteşem biri görsel kalite sunmaktadır. Havuzda geçireceğiniz zamanı çok daha kaliteli bir hale getirmek için tasarlanmış olan ürünler arasında kendini göstermektedir. 

TOP