HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz Modeli İstediğim Gibi Yapılır Mı?

Prefabrik Havuz Modeli İstediğim Gibi Yapılır Mı?
Havuz derinliği müşterilerimizin istediği gibi karar verebileceği bir seçenek olarak sunulur.

Havuz derinliği müşterilerimizin istediği gibi karar verebileceği bir seçenek olarak sunulur. Hazır havuz modellerimiz arasında istediğiniz derinlikte havuz türleri bulabilirsiniz. Aynı zamanda hazır havuz modelleri arasında bulamadığınız derinlikte havuz tasarımları sadece 7 gün içerisinde uzman kadromuz tarafından hazırlanmaktadır.

Prefabrik havuzların derinliği ile birlikte formuna ve büyüklüğüne de karar verebilirsiniz. Havuz formları istediğiniz ölçülerde kare, dikdörtgen, oval formda olabilir. Havuz büyüklüğü belirlenirken havuzun konulacağı alanın dikkate alınması önemlidir.

Havuz tasarımların hiçbir sınırlama olmadığı için tam olarak hayalinizde havuza kavuşabilirsiniz. Havuz sadece yüzme değil bahçe tasarımlarına da oldukça hoş bir görünüm katmaktadır. Hem küçük hem büyük bahçeler için lüks havuz tasarımları yapan firmamız çevre düzenlemelerini de alanı doğru kullanarak yapmaktadır. Çevre düzenlemeleri ile dilerseniz doğal bir havuza sahip olabilir veya gösterişli ve lüks havuzlara sahip olabilirsiniz.

Havuz Yaptırmak için Nasıl İzin Alınır?

Prefabrik havuz modeli yaptırırken istediğiniz derinlikte havuzlara sahip olabilirsiniz. Havuz derinliğine karar vermeden önce yetkili birimlerle görüşerek imar planlarına aykırı bir durum olup olmadığını öğrenmeniz gerekir. İmar planlarına dahil olan resmi bir izin yoksa havuz ruhsatı alınması için Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İmar Planlama Müdürlüğü gibi yetkili kurumlardan izin alabilirsiniz.

Havuz yapımı izni imar planlarına aykırı değilse bağlı olduğunuz bölgenin ilçe belediyesinden veya merkez belediyeden izin alabilirsiniz. Havuz yaptırma izni havuzun derinliğine göre alınması gereken bir izindir. Resmi bir yapı olması için yetkili kurumlarla görüşmeniz ve izin almanız gerekiyor. Daha sonra istediğiniz derinlikte havuz tasarımı yaptırabilirsiniz.

Havuz yapımı izni için belediyelere başvuru yapmanız ardından teknikerler havuz yapılacak alanın imar planlarını kontrol edecektir. İmar planlarında değişiklik yapılması gerekiyorsa ilk olarak bu değişikliklerin tamamlanmasını beklemeniz gerekiyor. Bu değişiklikler tamamlandıktan sonra havuz ruhsatı alabilirsiniz. 1 metreden derin havuz yaptırmak için izin almamanız kaçak yapı inşa edileceği anlamına gelir. Bu nedenle ceza ödemek durumunda kalabilirsiniz.

 

TOP