HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

İstediğim Ölçülerde Havuz Yapılır Mı?

İstediğim Ölçülerde Havuz Yapılır Mı?
Bahçe havuzu modelleri arasında havuz sahibi olmanın en ekonomik yolu olan prefabrik havuz kısa sürede tamamlanır.

Bahçe havuzu modelleri arasında havuz sahibi olmanın en ekonomik yolu olan prefabrik havuz kısa sürede tamamlanır. Havuz sahibi olmak için hazır havuz modellerimize bakabilir ve istediğiniz ölçüleri seçebilirsiniz. Aynı zamanda havuz ölçülerini müşterilerimiz de belirleyebilir. Prefabrik havuzların ölçülerinde herhangi bir kısıtlama olmadığı için istediğiniz büyüklükte olması mümkündür.

Havuz yapımı için vereceğiniz ölçülere göre tasarımlar yapılmaktadır. Dilerseniz havuz derinliğine de karar verebilirsiniz. Havuz büyüklüğü, derinliği ve formu müşterilerimizin istekleri doğrultusunda tasarlanabilir. Havuz yapılacak alanın doğru kullanılması için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Alan çalışmaları yapılırken alandan tasarruf edilecek şekilde doğru planlamalar yapılır.

Havuz Maliyetleri Ne Kadar?

Havuz fiyatları için net bir fiyat vermek doğru değildir. Bahçenize yapılacak olan havuzun boyu, derinliği, tasarımında kullanılan malzemeler ve çevre düzenlemeleri gibi birçok faktör fiyatlarının değişmesine sebep olacaktır. Bu nedenle havuz fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Çevre Tasarımı Nasıl Yapılır?

Havuz yapımı kadar çevresinin nasıl olacağı da önemlidir. Yüzme keyfi yaşarken bir yandan da eşsiz bir manzaraya sahip olabilirsiniz. Havuz manzarasını ister doğal isterseniz lüks seçme şansınız vardır. İstediğiniz ölçülerde havuz tasarımı yapılabileceği gibi çevre düzenlemeleri de müşterilerimiz dikkate alınarak yapılır.

Çevre düzenlemesinde zengin aksesuar çeşitleri sunulur. Doğal bitkiler, çiçekler, yapay süsler gibi malzemelerle havuz manzarası yapılabilir. Çevre tasarımında kullanılacak aydınlat ürünleri de çeşitlidir. Havuzun aydınlatmasında led ışıklar, mumlar, fenerler kullanılır. 

TOP