HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Liner Havuz Kaplama Renkleri ve Fiyatları

Liner Havuz Kaplama Renkleri ve Fiyatları
Liner Havuz Kaplama Renk, Desen ve Fiyatları Nedir?
Mozaik ve su desenli liner kaplama havuz seçeneklerinde farklı renk aralıkları bulunuyor. Zevkinize ve ortamınıza, havuzunuza en uygun olan rengi seçerek havuz keyfinizi arttırabilir, şık bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.
 
Mozaik ve su desenli liner kaplamalarda en çok tercih edilen renkler arasında mavi, beyaz, bej, adriatik mavi bulunuyor.
 
Liner havuz kaplama renkleri kolaylıkla ve kısa sürede solmaz çünkü U.V ışıklarına karşı dayanıklılığı yüksektir. 
 
 
Liner Havuz Kaplama Desen Fiyatları Nedir? 
 
Havuz maliyetleri liner kaplamada daha düşüktür. Sermed Havuz olarak ekonomik fiyatlarla en iyi kaliteyi size sağlıyoruz! Dünyanın en iyi markaları firmamızın bünyesinde yer alıyor!
 
Mozaik ve su desenli liner kaplamalarda fiyatlar oldukça uygundur; havuz yapımlarında liner malzeme kullanarak bakım masraflarını da azaltıyoruz. Havuzun büyüklüğü, kullanılacak malzeme ve miktarı vb. fiyatlarda belirleyici etken oluyor.
 
Havuz yapımı na başlamadan önce alt yapı incelemesi uzman ekibimiz tarafından titizlikle gerçekleştiriliyor. Proje aşaması detaylı biçimde oluşturulduktan sonra fiyat teklifi sunuyoruz.
 
Bakım masrafları liner kaplama özelliklerinden ötürü daha düşük olmaktadır. Yosun, mantar vb. bakterilerin liner kaplamanın pürüzsüz yüzeyinde oluşma ihtimali çok düşüktür. Daha az kimyasal madde kullanarak kısa sürede rutin bakım yapılır. Kışın suyun boşaltılmasına gerek yoktur. Çatlaklara, kırıklara karşı dayanıklılık yüksektir.
 
 
Liner Havuz Kaplama Hizmetleri Garantili mi?
 
Liner kaplama desenleri mozaik ve su desenli olarak tercih edilebilir. Uygulamalar 7 gün içinde tamamlanır ve müşterilerimize teslim edilir. İzmir Havuz firması yaptığı işlerde havuz sahiplerine uzun süreli garanti sunar! Liner havuz kaplama hizmetimizden yararlanan müşterilerimiz 10 yıl boyunca garantili olarak havuzlarını keyifle kullanabilirler. Havuz kaplamada estetik, kaliteli işçilik, en iyi liner malzeme ve ekonomik fiyatlar İzmi Havuz şirketimizde! 
TOP