HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Liner Kaplama Maliyetleri

Liner Kaplama Maliyetleri
Liner kaplama, standart yöntemlere göre daha maliyetli...
Liner kaplama son zamanlarda havuz yapımlarında en çok tercih edilen yöntemlerden bir tanesidir. İzmir Havuz olarak Hijyenik ve dayanıklı olması sebebiyle tercih edilen liner havuz kaplama yönteminin uzun vadede klasik havuzlara göre çok daha az maliyetli olacağını söyleyebiliriz. 
 
Liner kaplamanın maliyeti havuzun derinliği, havuzun ebatları ve liner kaplamada kullanılan vinil malzemenin kalınlığına göre değişiklik gösterebiliyor. Bu yüzden maliyet konusunda iletebileceğimiz nasıl net bir bilgi bulunmuyor.
 
Liner Kaplama Kalınlığı Tercihi Nasıl Yapılır?
 
Havuz linerleri çoğunlukla 0,7 mm ile 1,5 mm kalınlığında yapılmaktadır. Kullanılacak linerin kalınlığına karar verecek olan sizsiniz. 
 
Vinil Liner, kabartmalı veya kabartmasız olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Kabartmalı linerlerin kalınlığı alt kısım ve üst kısım arasında değişir. Kalınlığı ölçülürken alt kısım dikkate alınmaz. Linerin en tepesi ile ölçülürler. Bu yüzden ölçüldüğü kadar kalın olmayacaktır. Kabartmasız linerde üst ve alt kısım eşit kalınlıktadır, boşluklar bulunmaz. Kabartmalı Liner yumuşacık bir yapı sunarken kabartmasız liner bu özelliği taşımaz. 
 
Kabartmalı ve Daha Kalın Liner Daha mı İyi?
 
Kabartmalı veya daha kalın bir vinil havuz lineri tercih ederseniz kullanılacak olan malzemelerin sayısında artış olacağından maliyeti daha yüksek olacaktır. Fakat daha kalın liner daha yüksek güvenlik sağlar. Olası bir yırtılma durumunda sadece yırtılan kısmın tadilatını yaparak sorundan kurtulma ihtimali daha yüksek olduğu için tamamını değiştirme maliyetinden sizi kurtarabilir. Bu durumda tercih size aittir. 
 
İnce vinil daha elastik olan yapısından dolayı köşelere daha iyi uyum sağlar ve daha ucuzdur. Fakat sivri cisimlerle temas etmesi durumunda yırtılma riski daha fazladır ve yırtılma durumunda tadilat yeterli gelmeyeceği için tamamının değiştirilmesi gerekebilir. 
Hangi seçeneği seçerseniz seçin İzmir Havuz en az maliyetle en iyisini yapmak için gereken her şeyi ortaya koyacaktır. 
 
Liner Havuz Kaplama Maliyetine Değer mi? 
 
Liner havuz kaplama, standart yöntemlere göre daha maliyetli olsa bile uzun vadede çok daha avantajlıdır. 
 
Bakteri ve mikroorganizmaları barındırmayacak bir ortam sağladığı için temizliğine ayrılan süre ve bütçe klasik havuzlara göre daha düşüktür. Ayrıca hijyenik yapısı ile çocukları ve yetişkinleri havuzdan kapılabilen hastalıklardan koruyacağı için sağlık açısından da Liner kaplamanın maliyetine kesinlikle değeceğini söyleyebiliriz. 
 
Liner kaplama oldukça dayanıklı malzemelerden yapılmaktadır. Klasik havuzlara göre çok daha uzun yıllar bozulmadan kullanılabilmektedir. Bu yüzden yapım aşamasında maliyeti daha fazla olsa bile uzun vadede düşünüldüğünde maliyetinin çok daha avantajlı olacağını söyleyebiliriz. Liner kaplama dayanıklı yapısı sayesinde sizi yıllar içinde tekrar masrafa girmekten kurtarır. 
 
Liner havuz kaplama konusunda lider konumda bulunan İzmir Havuz, size liner kaplama için %100 sızdırmazlık garantisi sunmaktadır. Olası bir yer hareketi veya deprem durumunda sizi oluşacak çatlaklardan dolayı suyun sızdırması sebebiyle ortaya çıkacak masraflardan kurtarır. 
 
Liner kaplama yapılan havuzların bakım masrafları daha azdır. Üzerinde alg ve yosunlar yaşayamayacağı için daha az temizlik gerektirir. Bu açıdan sizi sürekli bakım yapma masrafından da kurtarır. 
Sürekli su değişimi gerektirmez. Gerekli bakımlar yapıldığı müddetçe yılda bir kere değiştirilmesi yeterli olacaktır. Bu durum sizi ekstra su masrafından da kurtaracaktır. 
 
Bakımının çok daha az sıklıkla ve daha kolay yapılması, su değişimi gerektirmemesi, sızdırmalara ve deprem gibi yer hareketlerine karşı dayanıklı olması gibi sebeplerle liner kaplamanın maliyeti uzun vadede çok daha avantajlı görünmektedir. 
Tüm bu açılardan bakıldığında Liner kaplamanın maliyetine kesinlikle değeceğini söyleyebiliriz. İzmir Havuz, size en az maliyetle en kaliteli hizmeti sunar. 
 
TOP