HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Şık Modern Bir Havuz Nasıl Olmalı?

Şık Modern Bir Havuz Nasıl Olmalı?
Uzun ve Dar Bahçelerde Şık Havuz Modelleri Nasıl İnşa Edilir?

Yaz aylarında havuz kenarında uzanmak ve güneşlenmek, sıcak basınca serin havuz suyunda yüzmek, oldukça rahatlatıcıdır. Arka bahçe konusunda şanslı olan birçok kişi, havuz keyfi yaşamak için, seyahat etmek yerine, şık modern havuz sahibi olmak isteyebilir.

Tatile başka yere gitmek yerine, evinizin arka bahçesinde prefabrik havuz modelleriyle, modern ve şık havuz tasarımlarından deneyimleyebilirsiniz. Sermed Havuz, sunduğu prefabrik ve Fipool panel havuz ürünleriyle, uygun maliyetlerde havuz keyfini sizlere sunuyor.

Eğimli Araziler İçin Modern Havuz Modelleri Nasıl Olmalıdır?

Birbirinden farklı havuz modelleri içinde eğimli arazilere uygun havuz modelleri, oturma alanı ve havuz alanı olarak iki aşamada tasarlanabilir. Havuz kenarında açık bar şeklinde yapılan uygulama, bahçe içinde alternatif kullanım alanları yaratılarak, modern bir görünüm kazandırılabilir.

Havuz ve oturma alanını birbirine bağlayan bahçe duvarının bir bölümü ise, doğal taşlarla kaplanarak, şelale özelliği eklenebilir. Böylece hem havuza girebilir hem de sevdiklerinizle rahat sohbet etmek için, rahat bir ortam yaratabilirsiniz.

Uzun ve Dar Bahçelerde Şık Havuz Modelleri Nasıl İnşa Edilir?

Çoğu zaman havuz sahibi olmak isteyen kişilerin bahçe alanları uzun ve dar olabilir. Böyle bir durumda yapılabilecek en modern havuz şekli, uzun dikdörtgen bir havuzdur. Renkli taşlarla dekore edilen havuz modelinde, su sesi oluşturabilmek için ise kısa bir duvar ve içinden su çıkan bir tasarım gerçekleştirilebilir.

Havuzun devamına yemek alanı ve açık mutfak sistemi kurulduğunda, su sesiyle birlikte yemeğinizi yiyebilir hem de sıcaklayınca tekrar tekrar havuza girerek, havuzun keyfini çıkarabilirsiniz.

Jakuzili Modern Havuz Nasıl İnşa Edilir?

Jakuzili modern havuz modelleri, küçük alana sahip bahçeler için oldukça ideal bir tasarım sunmaktadır. L şeklinde tercih edeceğiniz jakuzili modern havuzlarda, yüzme havuzu içine monte edilen jakuzi, havuza modernlik katarken, yüzen adım taşlarıyla jakuziye ulaşılabilir.

Aynı zamanda jakuzi olmadan da havuzunu inşa ederek, havuz aydınlatmalarını ön plana çıkarabilir, yine yüzen basamaklar ve yan fıskiyeler ile, bahçenin odak noktasını oluşturabilirsiniz.

Doğal Taş ve Mozaikli Havuz İnşası Nasıl Yapılır?

Modern ve şık havuz tasarımları içinde, doğal taşlar ve mozaik karolarla tasarlanan dikdörtgen havuzlar, doğal çevresiyle bütünleşmiş bir görünüm sunmaktadır. Özellikle Havuz duvarlarına monte edilecek fıskiyelerden dökülen sular, havuz tasarımına ayrı bir hava katmaktadır.

Aynı zamanda havuzun geometrisine uygun şekilde tasarlanan çevre peyzajı da havuzu modern ve daha şık hale getirmektedir. İstenildiği takdirde, havuzun bir köşesine yapılan SPA havuzu ve yüksek alana yapılmış bir güneşlenme alanı ise, havuzun havasını, tamamen değiştirmektedir.

Modern Doğal Havuzlar Nasıl İnşa Edilir?

Biyolojik yüzme havuzu olarak da adlandırılan doğal havuzlar, nefes kesen manzaraya karşı yapılan havuzlar olarak bilinmektedir. Nehir taşlarının bulunduğu bir şömine ve SPA havuzu, doğal havuzu oldukça estetik hale getirmektedir.

Aynı zamanda manzara havuzları gibi görünmesi için güneş battığında renk değiştiren LED aydınlatmaların kullanılması da havuza farklı bir hava vermektedir.

Zeminüstü Modern Havuzlar Nasıl İnşa Edilir?

Zeminüstü modern havuz modelleri birbirinden farklı tasarımlara ev sahipliği yapmaktadır. Her türlü teknolojik donanıma sahip olan modern havuzlar, farklı modellere sahip olabilirler.

  • Dikdörtgen havuzlar
  • L şeklinde havuzlar
  • Özel tasarım havuzlar
  • Böbrek şeklinde havuzlar
  • Silindir şeklinde havuzlar

Özel tasarım modern havuzlarda; şelale, LED havuz aydınlatması, farklı havuz iç astarı kullanılabilir. Modern havuzlarda oldukça iddialı tasarımlar da öne çıkmaktadır. Uzun dikdörtgen havuza, ince su şelaleleri, mavi ışık aydınlatması gibi teknoloji eklendiğinde, havuz daha farklı bir görünüme sahip olmaktadır.

Sermed Havuz, 10 yılı aşkın sürdürdüğü havuz hizmetlerinde, müşterilerinin havuz hayalini gerçekleştirmek için çalışmakta, konusunda uzman tasarımcı ve teknik kadrosu yanında, sertifikalı saha personeliyle de müşterilerine profesyonel hizmet sunmaktadır.

 

TOP