HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz Boyutu Neye Göre Seçilir?

Prefabrik Havuz Boyutu Neye Göre Seçilir?
Havuz sahibi olmak için, karar vermeniz gereken diğer ...

Havuz sahibi olmak için, karar vermeniz gereken bir diğer konu prefabrik panel havuz boyutu olmaktadır. Her çeşit havuz büyüklüğü vardır. Şekil ve boyut bakımından dikkatli düşünülmeli ve boyutlar belirlenirken; kaç kişilik havuz olacağı, içinde ekstra bir jakuzi ya da jet SPA olup olmayacağı, çocuklar için eğlenceli tasarımlar olup olmayacağı önceden karar verilmelidir.

  • Standart yüzme havuzları ortalama 32 m2
  • Mini havuzlar ortalama 10m2 küçük
  • Tur havuzları ortalama 10 m uzunluğu olmaktadır.

Havuzu hangi ihtiyaç ve beklentilerinize göre alacağınız önemlidir. Çocuk havuzu mu olacağı, antrenman havuzu mu yoksa bir tur havuzu ya da sonsuzluk havuzu mu olacağı önemlidir. Bu yüzden İzmir Havuz profesyonel tasarım ekibiyle tanışabilir ve ekibimize hayalinizi süsleyen havuzu anlatarak, uzmanlarımızın hayalinizdeki havuzu, hayata geçirmesini sağlayabilirsiniz.

 

Prefabrik Havuz Derinlikleri Nasıl olmalıdır?

Prefabrik Havuz derinlikleri, havuz seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalardan biridir. Havuzun derinliği; kullanımda, sunduğu konforda, ısıtma bütçesinde ve en önemlisi de güvenlikte, önemli bir rol oynamaktadır.

  • Aile havuzlarında derinlik: 1.20 m düz zemin, 1.20m’den 1.80m’ye kadar bombeli zemin ve 1.20m’den 1.80m’ye kadar mini kuyu
  • Spor kullanımı için: Bir tahtadan dalmak için derin uçlu, yüzmek için her türlü dip. Bunun için en önemli kriter, havuzun uzunluğudur.

Havuz derinliklerini belirlerken; havuzu kullanacakların yaşı, nasıl kullanacakları gibi sorular belirleyici rol oynamaktadır. İzmir Havuz Firması, konusunda uzman mühendisleri ile sizin ve aileniz için en uygun havuz derinliğini uygulayarak, size en uygun havuz yapımı nı gerçekleştirmektedir.

Prefabrik Havuz için Hangi Filtreleme Sistemi Seçilmelidir?

Havuz suyunun temiz tutulması için filtreleme sistemi gerekir. Bunun için %80 filtrasyon sistemi ve %20 kaliteli arıtma ürünleri tercih edilmelidir. Filtre sisteminde; kum filtre, kartuş filtre ve DE filtre olmak üzere üç farklı filtreleme sistemi bulunur.

Havuzunuz için en uygun filtreleme sistemini seçmek, en kaliteli ve uygun havuz ekipmanını tercih etmek için İzmir Havuz, alanında uzman ekibiyle sizlere hizmet vermektedir. Daha fazla gecikmeyin ve hayalinizdeki havuzu oluşturmak için, uzman tasarımcı, mühendis ve saha elemanlarımızla birlikte, beraber çalışalım.

 

TOP