HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Hangi Havuz Üreticisiyle Çalışılmalıdır?

Hangi Havuz Üreticisiyle Çalışılmalıdır?
Prefabrik havuz seçimi yaparken, çalışılacak havuz üreticisi...

Prefabrik havuz seçimi yaparken, çalışılacak havuz üreticisinin seçimi de en az havuz kadar önemlidir. Doğru üreticiyi ya da doğru havuz firması seçmek, satın alma aşaması, kurulum ve havuz teslim edilmesinin sonrasında garanti kapsamları da üzerinde durulması gereken konuların başında gelmektedir.

Bir havuz üreticisiyle çalışmadan önce;

  • Ne zamandan beri bu işi yaptıkları
  • Diğer kullanıcıların, üretici ve marka hakkındaki görüşleri
  • Ürünün garantisi gibi bilgilerin edinilmesi gereklidir.

İzmir Havuz olarak, 10 yılı aşkındır sektörde lider olarak hizmet vermekteyiz. Gerek kurumsal gerekse bireysel olarak sunduğumuz hizmetlerimizde, konsept havuzlar hazırlarken, hazır projelerin yanında özel projelerle de müşterilerimizin memnuniyetini kazanmış durumdayız.

 

Havuzda Hangi Yan Ürünler Kullanılır?

Bir havuz satın alma düşüncesindeyseniz, genel bütçenizi gözden geçirerek, havuz aksesuarlarını alabilirsiniz. İlk olarak bir ısı pompasıyla işe başlayabilirsiniz. Sonrasında gerçek ısıtma sistemi için 1-2 yıl bekleyebilirsiniz.

Bazı havuz aksesuarları, havuz yapım aşamasında eklenmelidir. Bu yüzden Sermed Havuz danışmanlarımızla yapacağınız görüşmede, bir havuzun olmazsa olmazlarını tartışabilir, bütçenize en uygun şekilde çevre düzenlemesi, ısıtma ve diğer hizmetler için bilgi alarak, hayalinizdeki havuz için ilk adımı atabilirsiniz.

TOP