HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Yüzmenin Sağlığa Yararı ve Terapi Havuzları

Yüzmenin Sağlığa Yararı ve Terapi Havuzları
Terapi Havuzları, Terapi Havuzları Özellikleri

Sağlımız bizim en önemli sermayemizdir. Sağlımız sayesinde gelişim gösterir ve onunla yaşam kalitemizi artırabiliriz. Sağlımızın eksilmesi durumunda her ne kadar yatırımlarımız olsa da gerçekleştirmemizin anlamı kalmaz. O yüzden sağlığımız bu kadar mühimken elimizdeki parasal yatırımlarının birini ona yatırmak mantıklı hareketlerden biridir. Bu yararlar ise şunlardır.

Yüzmek ve Sağlık

İzmir havuz firması ailesi olarak sunduğumuz hizmetlerin yanı sıra ciddi anlamda yüzmenin de sağlığa olumlu etkilerinden bahsediyoruz. Çünkü yüzmek içerisinde sağlık için olumlu etkilerini barındıran bir eylemdir. Aslında son derece keyifli olan yüzme eylemi sayesinde hem sporunuzu yapar hem de sağlığınızı korumuş olursunuz. Yüzme eylemi vücutta bulunan tüm kasları çalıştırdığı için etkisi daha büyüktür.

Tüm Kasları Çalıştıran Yüzme

Tüm kasları eşit oranda çalıştıran spor olan yüzmek kemik ve kas problemi yaşamanıza engel olur. Çünkü yüzmek sadece belirli kasları çalıştırmanızı sağamaz. Kemik ve eklem sağlığınızı koruyan en iyi sporlardan biri olan yüzmenin faydalarından yararlanmalısınız.

Kalori Yakımı

Yüzmek keyifli bir spordur ve sizin vücudunuzdaki tüm kasları çalıştırdığı için çok fazla kalori yakımı gerçekleştirir. Özellikle zayıflamak isteyenler için birebir olan yüzmek kısa sürede fazla kalori yaktırır. Yüzme sırasında metabolizma çok çalıştığı için yüzmeyi sonlandırıp sudan çıktığınız zaman bile kalori yakmaya vücudunuz devam eder.

Koordinasyonu Artırır

Tüm kasların çalışımı aslında gövde, baş, kollar ve bacaklarınızdaki beraber çalışımı artırır. Bu sayede ise beden koordinasyonunuz da maksimum düzeyde olur.

Duruş Pozisyonunu Düzeltmesi

Omurga sağlığına olumlu etkileri olan yüzme duruşunuzun pozisyonu da düzeltir.  Bel ve sırt ağrısı çekenlerin başvurması gereken bir aktivitedir. Özellikle sürekli masa başı oturarak çalışanların sağlıkları için başvurabileceği bir spordur. Duruş probleminin giderek azaltır.

Herkes Tarafından Yapılabilir

Yaş konusunda bir sınırı bulunmayan yüzme eylemi en küçük çocuklardan en yaşlı insanlara kadar yapılabilen bir aktivitedir. Yaştan ya da fiziksel faktörlerden etkilenmeyen nadir sporlardan biridir. Diğer sporlar gibi belirleyici bir kitlesi olmaz.

Ferah Bir Etki

Özellikle kavurucu yaz sıcaklarında ferahlamanızı sağlayan yüzmek sıcak mevsimlerde vazgeçilmezdir.

Sağlığınıza Birçok Yararı Olur

Bağışıklık sisteminin gelişmesine katkı sağlayan yüzme İzmir Havuz sayesinde erişilebilir. Hücreleriniz yüzerken eşit oranda kan ve oksijen aldığı için vücudunuz toksinlerden arındırır. Akyuvarlarınızı korur ve bedeninizde dengeli bir şekilde dağılmasını sağlayan yüzme çok farklı sağlık sorunlarını da çare olur. Başta kanser olmak üzere pek çok sağlık sorunundan korunmanıza yardımcı olur.

Terapi Havuzları

Tüm bunların yanında ise terapi havuzları yine sağlık konusunda ekstra daha fazla yararını görebilmek söz konusu olur. Masaj havuzu ve Spa sayesinde suyun eşsiz gücünden faydalanabilirsiniz. Kaslara yapılan masaj sayesinde büyük bir rahatlama yaşarsınız. Bu yararlar sayesinde üzerinizdeki stresi üzerinizden atarsınız. Terapi havuzları sayesinde;

  • Ağrıyan adaleler
  • Ağrıyan sırtınız
  • Ağrıyan eklemler masajla iyileşir.

Terapi Havuzları Özellikleri

İzmir Havuzu terapi havuzları sayesinde dört mevsim ısıtması sayesinde hidromesaj ile sizin rahatlamanızı sağlar. İçerisinde 7 tane yetişkinin oturma genişliği sunar. Tam izolasyon yapması sonucu termal örtü oluşturulur. Bu termal örtü içerisinde ayarlayacağınız sıcaklığın kaybını yaşatmaz ve enerji israfını önlersiniz. Havuzda bulunan özel toplar sayesinde boyun, omuz, sırt, kollar için rahatlatıcı etkiye sahip mesajla kendinizi şımartırsınız. Bu keyifli anlarınızı ise uzaktan kumanda sayesinde çok rahat yönetir ve kullanabilirsiniz. İzmir Havuz sayesinde kuracağınız bu terapi havuzları sizin kaliteyi uzun yıllar yaşayabilmeniz demektir. İşinde kaliteye önem gösteren firmamız maksimum hijyenin olduğu terapi havuzlarınıza sağlıklı ve keyifli vakit geçirmenizi ister.

 

TOP