HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuzunuzu Kapatırken Kaçınılması Gereken Üç Şey

Havuzunuzu Kapatırken Kaçınılması Gereken Üç Şey
Havuzunuzu Yosunlara Karşı Savunmasız Bırakmak

Kış aylarındayız bu da Prefabrik havuzunuzu kuzey bölgelerinde çok yakında çok soğukta kullanacağınız anlamına geliyor. Bu aynı zamanda havuzunuzu kışa hazırlamayı düşünmenin zamanının da geldiğini gösteriyor. Her zaman Havuz Bakımı ve havuzunuzun kışa hazırlanmasına yardımcı olabilecek bir havuz profes­yoneli bulmak için bize ulaşabilirsiniz. Ancak bunu kendiniz yapmak istiyorsanız önümüzdeki sezon havuz ekipmanları nızı korumaya yardımcı olacak kaçınacağınız üç şeyden emin olmalıyız.

Prefabrik Havuzunuzu Yosunlara Karşı Savunmasız Bırakmak

Dışarıdaki sıcaklıklar 50 Fahrenhayt derecenin altına ulaşıncaya kadar havuzunuzda yosun büyümesini önlemek için havuzunuzun kimyasını dengeli bir şekilde korumanız gerekecektir. Havuzunuzu kapatmadan önce kimya­sı­nı dengede tuttuğunuzdan, kışa uygun havuz kimyasalları eklediğinizden ve havuzunuzu iyice temizlediğinizden (tüm bi­rikintileri giderin) emin olun. Bu, havuzunuzu temiz tutmanızı sağlayacak ve baharda havuzunuzun açılmasını çok daha kolay hâle getirecektir.

Prefabrik Havuzunuzu Tamamen Dolu Bırakmak

Dondurulduğunda su genleşir. Bu tek başına havuz ekipmanınıza çok fazla zarar verebilir ve borularınızın bir kıs­mı­nın patlamasına neden olabilir. Bundan kaçınmak için su seviyesinin kepçenizin altında kalması için prefabrik havuz su­yu­nuzu boşalttığınızdan emin olun. Ayrıca, donma ve genişleme sonucu kalan su çatlaklarını veya diğer ha­sarları ön­lemek için havuz ekipmanlarınıza hava üflemeyi unutmayın.

Tüm Havuzunuzu Boşaltma

Prefabrik Havuzunuzu sadece kepçenizin altına gelene kadar boşaltın. Tüm havuzu boşaltırsanız, hidrostatik basınç ne­de­niy­le hasar görme riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Başka bir deyişle, havuzunuzun etrafındaki ve altındaki ze­min­de­ki basınçların duvarlara veya şekline zarar vermesini önlemek için havuzunuzdaki suyun ağırlığı gereklidir.

Yardıma ihtiyacınız varsa veya havuzunuzu sizin için kapatmak üzere bir prefabrik havuz profesyoneli kiralamak isti­yor­sa­nız, lütfen size en yakın prefabrik havuz profesyonelini bulmak için bize ulaşın

 

TOP