HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

En İyi Havuzu Vaat Ediyoruz

En İyi Havuzu Vaat Ediyoruz
Çok farklı havuz türlerini sizin istediğiniz gibi en kısa süre...

İzmir Havuz olarak çok uzun yılların vermiş olduğu bir deneyime sahibiz. Çok farklı havuz türlerini sizin istediğiniz gibi en kısa süre içinde inşa ederek bitirmekteyiz. Bugüne kadar tam 2500 adet teslim gerçekleştirdik. Ülkemizin prestijli villa projeleri içinde yer alarak bunlara özel havuzlar inşa ettik. Tümünü de söz verdiğimiz kaliteyle gerçekleştirdik.

Havuz büyüklüğü kapasitesine göre değişir. İşletmenin sirkülasyonuna göre farklı boyutlar dikkat çeker. Çok kalabalık olanlarda genellikle geniş ve ferah ölçülerde havuzlar mevcuttur. Fakat salonların çok büyük bir kısmında orta büyüklükte olan yapılar vardır.

Genel amacına göre farklı özelliklere sahip olan birçok havuzu yapımı hizmeti veriyoruz. Ekibimiz son derece deneyimli.  Hem Türk hem de Alman teknolojisini tercih etmekteyiz. Portatif hazır, skimmerli, taşımalı, sosyal, ticari, Hawa, Fipool ve bunun gibi daha değişik birçok havuz türünü, çok yüksek olmayan maliyetlerle tamamlamaktayız.

İzmir Havuz, havuz sektöründe bir ilki gerçekleştirmekte ve modern online satış sistemine geçerek hem havuz modelleri hem de havuz aksesuarları ürünlerinde online satış hizmeti sunmaktadır.

Profesyonel ve konusunda deneyimli ekibi sayesinde havuz ekipmanlarınızı kaliteli ve güvenilir şekilde online alabilirken, aynı zamanda prefabrik havuz seçiminde size yardımcı olmaktadır.

TOP