HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Liner Kaplama ile Uzun Ömürlü Havuzlar

Liner Kaplama ile Uzun Ömürlü Havuzlar
Mevcut havuzunuzun daha dayanıklı ve hijyenik olması için...

Liner kaplama hizmetimiz, her cebe uygun düşük maliyetlerle yapılmaktadır. Havuzunuzun ve sizin iyiliğiniz için bu profesyonel hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Kaplama malzemelerimiz uluslararası standartlara uygun kalitede ve aynı zamanda çevre dostu ürünlerdir. Bununla beraber havuzunuzun uzun ömürlü olması için de oldukça gerekli bir işlem olduğunun altını çizmek isteriz.

Sitemizde örneğini bulabileceğiniz havuz modelleri arasından beğendiğiniz havuzu yaptırabilirsiniz. Ayrıca kişiye özel olarak havuz tasarımları da yapmaktayız. Bunun için havuz yaptırmak istediğiniz alanın devasa büyüklüklerde olmasına gerek yoktur. Alanın ölçüsüne uyacak şekilde özel olarak tasarladığımız havuzlarımızı dilediğiniz şekil ve ebatlarda yapmaktayız.

Sıfırdan yaptırmak istediğiniz havuzlar için de hali hazırda mevcut havuzunuz için de kaplama hizmeti sunmaktayız. Mevcut havuzunuzun daha dayanıklı ve hijyenik olması için liner kaplama malzemeleri kullanabilirsiniz. Bu sayede havuzunuzda sızıntı ve çatlama olmayacağı gibi yosun ve bakteri oluşumunun da önüne geçebileceksiniz. Ayrıca farklı desen ve modellerdeki kaplama malzemelerimiz sayesinde havuzunuza şıklık katabilirsiniz.

Prefabrik havuz modelleri, havuz aksesuarları ve kaplama malzemeleri tercihleriniz için gönül rahatlığıyla firmamızı tercih edebilirsiniz. Bu alanda uzun yıllardır kaliteli hizmetler veren ve sektöründe lider konumda olan bir firmayız. Edindiğimiz tecrübelerin ışığında müşteri talep ve görüşlerini önemseyerek, çözüm odaklı hizmetler sunmaktayız. Bizi tercih ederek yüksek kalitede hizmetlere uygun maliyetlerle sahip olabilirsiniz. Hizmet detaylarımız ve fiyatlandırma seçeneklerimiz için bize ulaşabilirsiniz.

 

TOP