HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Liner Kaplama Avantajları Nelerdir?

Liner Kaplama Avantajları Nelerdir?
Liner kaplama işleminin havuzlarınızda hijyenik bir ortam...

Havuz yaptıracak olanlar veya hali hazırda mevcut havuzu olanlar için liner kaplama işlemi pek çok avantaj sağlamaktadır. Kaplama malzemelerinin uluslararası standartlara sahip kalitede oluşu, uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Peki, havuzlara liner işlemi yaptırmak maliyetli midir? Liner avantajları nelerdir?

Havuz yapımı esnasında veya sonradan yapılabilen kaplamalar, havuzlar için özellikle yüksek dayanıklılık kazandırmaktadır. Deprem vb. doğal afetlerde ya da uzun süreli kullanım sonucunda havuzda meydana gelebilecek hasarları önlemek için kullanılmaktadır. Havuzlarda meydana gelen aşınma, çatlama ve dolayısıyla sızıntı sorunlarının önüne geçilebilmesi için liner oldukça önem teşkil etmektedir. Bunun nedeni elbette kullanılan kaplama malzemesinin birinci sınıf kalitede olması ve sızdırmazlık özelliği bulunmasıdır.

Bir diğer avantaj liner kaplama işleminin havuzlarınızda hijyenik bir ortam sağlamasıdır. Anti bakteriyel özelliği sayesinde, havuzlarınızda mikrop oluşumunun önüne geçer ve havuz bakımı konusunda meşakkatli süreçler yaşamazsınız. Havuzların özellikle uzun süreli kullanımları sonucunda derz aralarında yosun ve bakteri oluşumu meydana gelmektedir. Bu da sağlıklı bir yüzme ortamı anlamına gelir.

Havuzu yosun ve bakterilerden arındırmak için havuz temizliğine ekstra vakit ayırmanız gerekir. Fakat liner hizmetinden faydalandığınızda tüm bu zahmetlerden kurtulmuş olursunuz. Prefabrik havuz yapımı esnasında, dilediğiniz renk ve desende tercih edebileceğiniz kaplama malzemesiyle havuzunuza şıklık katabilirsiniz. Kişisel zevkinize göre, ruhunuzu yansıtan bir renk ve desen kullanarak, havuzunuza karakteristik bir hava verebilirsiniz.

 

TOP