HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Örtüleri Su Ve Enerji Tasarrufu Sağlar

Havuz Örtüleri Su Ve Enerji Tasarrufu Sağlar
ABD Enerji Bakanlığı'na göre, havuz örtüleri havuzunuz için ...

ABD Enerji Bakanlığı'na göre, havuz örtüleri havuzunuz için en iyi enerji verimliliği çözümlerinden biridir. Havuz suyu ve enerji kaybının önde gelen nedenlerinden biri buharlaşmadır. Sıcak iklimler ve güneşe maruz kalan bölgelerdeki havuzlar daha fazla buharlaşma yaşar. Sezonda su ve enerji tasarrufu yapmaya başlamadan önce bir havuz örtüsüne yatırım yapmayı düşünün.

Havuz örtüleri suyun havuzunuzda kalmasına yardımcı olur, böylece havuzunuza daha az su ekleyebilirsiniz. Buharlaşma nedeniyle su kaybının yanı sıra, su kaybı havuz kimyasallarının dengesizliğine neden olur. Havuz örtüleri, havuzunuzdaki suyu ve kirleticileri dışarıda tutarak su kimyasını dengede tutmaya yardımcı olur. Kapaklar ayrıca serin gecelerde havuz suyundaki ısının korunmasına yardımcı olur. Havuzunuz daha sabit bir sıcaklıkta tutulduğundan, havuz ısıtıcısı daha az çalışır ve bu da enerji maliyetlerini düşürür.

Havuz Örtülerinin Avantajları

  • Havuz örtüleri ısı, güneş ve rüzgâr ile buharlaşmayı en aza indirerek su tasarrufu sağlar.
  • Havuz örtüleri serin havalarda sıcakta tutarak enerji tasarrufu sağlar.
  • Havuz örtüleri yumuşak iklimlerde kış mevsiminde yosun çiçeklenmesini önler ve bakteri büyümesini sınırlar.
  • Havuz örtüleri su kimyası dengesini koruyarak kimyasalları korur.
  • Havuz örtüleri, rüzgârla biriken birikintileri havuzun dışında tutarak bakım tasarrufu sağlar.
  • Havuz örtüleri havuza erişimi sınırlandırarak kazaları önleyebilir.

Havuz örtüleri otomatik veya manuel modeller de dâhil olmak üzere çeşitli tiplerde gelir. Hafif ve ağır hizmet tipi kapaklar mevcuttur, bu nedenle havuzunuz için en iyi seçeneği seçme konusunda yardım için yerel havuz temsilcinizle konuşun. Havuzunuza güvenli bir şekilde uyan çekici havuz örtüleri arayın. Kullanımı kolay modelleri düşünün - kolayca açılabiliyor ve kapatılabiliyor veya çıkarılıp değiştirilebiliyorsa havuz kapağınızı kullanmanız daha olasıdır. Uzun vadede daha fazla para, su ve enerji tasarrufu sağlayacaklardır.

İzmir Havuz Firması olarak blogumuz havuzunuz için ek enerji ve su tasarrufu ipuçları sunmaktadır.

Değişken hızlı havuz pompaları havuz enerji maliyetlerinde %90'a kadar tasarruf sağlayabilir. Değişken hızlı pompalar, filtrasyon sırasında ve su özellikleri, temizlik ekipmanları ve ısıtıcılar çalışırken optimum hızlarda çalışır.

Filtrasyon sisteminden bağımsız olarak çalışan ve 150 Watt'tan az kullanan robotik temizleyiciler, enerji açısından en verimli temizleme çözümünü temsil eder.

Düzenli havuz bakımı enerji tasarrufunda büyük fark yaratabilir. Havuz suyu seviyenizi, kimyayı ve sıcaklığı izleyin. Havuz süzgeçlerini ve filtrelerini düzenli olarak temizleyin.

havuzizmir.net'da rüya havuzunuzu görselleştirin. Tasarım ilhamı ve bütçeleme yardımı bulun, fotoğraf galerimizi görüntüleyin ve bugün kendi sanal rüya havuzunuzu planlayın.

 

TOP