HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Liner Kaplama Olmadan Havuz Kullanılır mı?

Liner Kaplama Olmadan Havuz Kullanılır mı?
Liner kaplama tam olarak sudaki yosun ve bakterilerin

Liner kaplama havuz sahibiyseniz ya da havuz sahibi olacaksanız mutlaka karşılaştığınız bir terimdir. Kaplama yapmak havuz kullanımı sırasında ve sonrasında sizlere çeşitli avantajları beraberinde sunar. Daha uzun ömürlü ve hijyenik havuzlar için havuz yapımı sırasında, hazır havuz yaptıktan sonra liner kaplamayı tercih edebilirsiniz. Peki liner kaplamasız havuz kullanılabilir mi?

Yediden yetmişe herkesin kullandığı havuzlarda bulunan suların eğer bakım yaptırılmazsa ciddi bir bakteri sorunu teşkil ettiğini biliyor muydunuz? Suyun içerisinde bakteri oluşumu sanıldığından daha çok sayıda ve kolay olmaktadır. Liner kaplama tam olarak sudaki yosun ve bakterilerin oluşmasını engellemek daha sağlıklı bir havuz kullanım imkânını sunmak adına yapılmaktadır.

Her havuzda liner kaplama olmamaktadır. İlk defa havuz yapımı yaptırdığınızda dilerseniz kaplama yaptırmayabilirsiniz. Halihazırda var olan havuz modelleri için de liner kaplama tercihiniz olmayabilir. Elbette bu tarz bir kullanım tercih edebilirsiniz ancak bu tarz kullanımlar sağlığınız açısından ciddi bir tehdit edici unsur olmaktadır. Özellikle bağışıklık sistemi düşük olanlar, küçük çocuklar ve ileri yaştaki bireylerin ekstra dikkat etmesi gerekir.

Bakteriden kaynaklı sağlık sorunları çok olmakla birlikte havuzun kötün görüntüsü, daha kısa süreli kullanıma sebep olmaktadır. Havuz firması olarak müşterilerimize liner kaplama konusunda tavsiyeler veriyoruz. Kaplama yaptırarak hem görsel hem de sağlık açısından avantajlar elde edebilirsiniz. Firma olarak tercihimiz uygun fiyatlı sunduğumuz kaplamaları yaptırmanızdan yanadır. Zaman içerisinde yosunları görmek istemiyor, keyifle havuzunuzda yüzmek istiyorsanız siz de firmamıza başvuruda bulunabilirsiniz.

 

TOP