HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

10 Yıl Garantili Havuz Firması!

10 Yıl Garantili Havuz Firması!
Prefabrik havuz yapımı konusunda firmamız müşterilerine...

Havuz firması arayışındaysanız seçim öncesi çok dikkatli olmanız gerekiyor. Dilediğiniz havuz modelleri istenen kalitede ve kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde olmalı. Ancak günümüzde çok sayıda havuz firmaları bulunsa da her firma istenen kaliteyi veremeyebilir. Bu yüzden tercih öncesinde havuz firmasında bakmanız gereken bazı özellikler vardı. Bunların başında da havuz garantisi gelir.

Günümüzde birçok eşya ya da hizmet kapsamında firmalar tarafından garanti imkânı sunulmaktadır. Prefabrik havuz yapımı konusunda firmamız aynı garantiyi müşterilerine vermektedir. Havuzların son teknoloji ile yapılması ve kaliteyi her modelinde sağlaması temel hedeftir. Her ne kadar havuzlarımızın herhangi bir sorun çıkarmayacağına emin olsak da siz müşterilerimiz için garanti imkânı sunuyoruz.

Sadece 2 gün kurulum 7 günde teslimat sağlayarak ilettiğimiz prefabrik havuz modelleri son derece kaliteli bir üretime sahiptir. Kısa sürede teslimat süremiz ile havuz firması olarak diğer firmalardan ayrılıyoruz. Ülkenin her bir köşesine sunduğumuz hizmetimizi aynı zamanda 10 yıllık garanti ile taçlandırıyoruz. Müşterilerimize havuzlarımızın kalitesi konusunda ne kadar emin olduğumuzu 1-2 senelik garanti ile değil uzun yıllar süren garantilerle kanıtlamış oluyoruz.

Ciddi bir doğal afet, deprem yaşanmadığı sürece havuzlarda çatlama ve sızıntı görmeniz mümkün değildir. Seçeceğiniz her havuz modelleri aynı kalite doğrultusunda belirli standartlar çerçevesinde hazırlanır. Havuz firması olarak ister hazır havuz ister prefabrik havuz modelleri kategorisinden tercihinizi yapın. Kaliteli üretim ve kullanım imkânını sunduğumuz havuzlarımız sayesinde rahatlıkla ihtiyacınızı giderebilirsiniz. 10 sene içerisinde karşılaştığınız problemlerde ise firma olarak yanınızdayız. Ancak herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınızın da tecrübemiz sayesinde garantisini veriyoruz.

TOP