HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Aydın Kuşadası Havuz Yapımı

Aydın Kuşadası Havuz Yapımı
Havuz yapımı için izinlerimizi aldıktan hemen sonra bahçe...

Aydın Kuşadası’ndan bizlere ulaşan Emel Hanım villası için bir havuz yaptırmak istediğini ancak bir türlü havuz yapımı konusunda karar veremediğini dile getirdi bizlere.

Eski oturduğu evinde betonarme havuz kullanmış olan Emel Hanım, betonarme havuzun masraflarından çok yorulduğunu ve toprak hareketlerinden aşırı etkilendiğini bu sebepten dolayı da aşırı masraf harcamak zorunda kaldığını tekrar böyle bir durumla karşılaşmak istemediğini ama yazın torunları ile keyifli zamanlar geçirmek istediğini dile getirdi.

İzmir havuz firması olarak Emel Hanıma hazır havuz ve prefabrik havuz modelleri hakkında bilgiler verdik. Bu modellerin betonarme havuzlar gibi olmadığını özellikle toprak hareketlerinden hasar almadıklarını taşındıkları zamanda havuzlarının da taşınabileceklerini kendilerine ilettik. Aynı zamanda prefabrik modellere havuz yapımı sırasında liner kaplama yaptığımızı bu sayede havuz suyunun mikrop barındıramayacağını da dile getirdik.

Emel Hanım bu bilgiler ışığında havuz malzemelerine de karar vererek hemen havuz yapımını başlatmamızı rica etti. Havuz yapımı için izinlerimizi aldıktan hemen sonra bahçe içi alan ayarlamamızı yaparak fabrikalarda üretilen prefabrik havuz modelimizi Emel Hanımın bahçesine yerleştirdik.

Gerekli tüm kontroller sağlandıktan sonra Emel Hanıma torunları ile keyifli zaman geçirmelerine katkı sağladığımız için memnun olduğumuzu ileterek kendisi ile vedalaştık. Ancak sonradan Emel Hanım havuz firması olarak bizleri tüm arkadaşlarına önermiş ve sağ olsun Aydın da 5 kişiye daha havuz yapımı gerçekleştirmemize fırsat sağlamıştır.

 

TOP