HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

İzmir Torbalı Prefabrik Havuz

İzmir Torbalı Prefabrik Havuz
Ciddi bir etüt sonucu, prefabrik havuz yaptırırsak hiçte korktuğumuz zorluklar ile karşılaşmayacağımızı anladık

İzmir Torbalı da bulunan müstakil evimizde öncelikle hafta sonları vakit geçirmeye başladık.Çevrenin sessizliği ve dinginliği bizi şehirden uzaklaştırarak burada daha fazla vakit geçirmemize sebep oldu.

Çocuğumuz, kendimiz, gelen arkadaşlarımız ve ailemizin daha keyifli vakit geçirmesi, yazın sıcak aylarında hem serinleme, hem spor, hemde eğlenceli vakit geçirme anlamında bahçemizin de müsaitliği olduğundan iki senedir havuz yaptırma fikri içerisindeydik. Açıkçası erteleme sebebimiz havuz yapımı sürecinin zaman, şantiye ortamı,maliyet gibi zorluklarının olmasıydı.

Ciddi bir etüt sonucu, prefabrik havuz yaptırırsak hiçte korktuğumuz zorluklar ile karşılaşmayacağımızı anladık.Tabi aklımızda yine soru işaretleri vardı. Prefabrik algısı acaba gerçek havuz gibi olmayacakmı diye düşündürdü.

Bu düşünceler kafamızda varken, İzmir Havuz ile görüşmeye başladık. İlgili arkadaşların konusundaki deneyimi,firmanın uzun yıllardır sektörde tecrübesi ve yapmış oldukları referans havuzları görünce tüm soru işaretlerimiz ortadan kalktı.

Prefabrik havuzlardaki iç kaplama malzemesi olan Linerın su sızdırmazlığı ve özellikle küçük çocuğumuz olduğu için antibakteriyel bir ürün olması bizi dahada etkiledi.

Artık kararımızı vermiştik perfabrik havuz yaptıracaktık ve bize bu konuda en iyi şekilde hizmet vereceğine inandığımız Sermed Havuz ile anlaşma yaptık. Havuzun hem estetik hemde kullanım açısından kolaylık sağlayacak ekstra ekipmalar olan şelale ve fiber merdiven ürünlerini de temin ettik.

Sistem olarak prefabrik havuzu ve firma olarak İzmir Havuzu seçtiğimiz için doğru bir karar vermiş olduğumuz devam eden zaman içerisinde bir kez daha anladık. Sorunsuz, endişesiz bir süreç yaşattıkları için teşekkürler  İzmir Sermed Havuz…

 

BEGÜM EKERER

TORBALI-İZMİR

FİPOOL 800X500X150

 

TOP