HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Kuşadası'na Prefabrik Havuz Yapımı

Kuşadası'na Prefabrik Havuz Yapımı
Kuşadası'na Fipool 1000 X 500 X 150 Ebatlarında Prefabrik Havuz
Merthan Bey, sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizlere ulaştı. Merthan Bey yeni yaptırdığı evi için kendisinin ve ailesinin bir havuz isteği olduğunu ancak  havuz yapımı maliyetinin ve şantiye süresinin uzunluğundan dolayı endişeleri olduğunu belirtti. 
 
Kendisini ofisinde ziyaret ettiğimizde prefabrik havuzların yapım süresi ve prefabrik havuzların maliyetleri, liner kaplamanın su sızdırmazlık ve hijyenik yapısı hakkında detaylı bilgilendirme yaptıktan sonra Merthan Bey’in kafasındaki endişeler yok oldu. Yerinde keşif için bahçesine giderek uygun ebatları ve modeli  beraberce belirledik. Alt yapısı tarafımızın takibinde hazırlanan Fipool Prefabrik havuzun kurulumu 7 gün gibi kısa bir süre  içerisinde gerçekleştikten sonra , prefabrik havuzun teslimatı sorunsuz bir şekilde Merthan Bey’e yapıldı. 
 
Depreme dayanıklı, su sızdırmaz, esnek, antibakteriyel liner kaplama işlemi bittikten sonra karşılaştığı görüntüden oldukça memnun kalan Merthan Bey, tüm ekibimize teşekkürlerini iletti. Prefabrik havuzunu sağlıklı güzel günlerde kullanmasını diler, İzmir Havuz’u tercih ettiği için kendisine teşekkür ederiz.
 
 
MERTHAN KÖLE 
KUŞADASI
FİPOOL Prefabrik Havuz 1000 X 500 X 150
 
TOP