HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Çeşme'ye Prefabrik Havuz Yapımı

Çeşme'ye Prefabrik Havuz Yapımı
Remziye Hanım, Çeşme deki yazlığında yaz sezonuna hazırlanmak için tadilat sürecindeydi
Remziye Hanım, Çeşme deki yazlığında yaz sezonuna hazırlanmak için tadilat sürecindeydi. Bu zaman aralığında bahçesine hem ekonomik hem de hızlı bir uygulama ile yapılabilecek yüzme havuzu arayışındayken, prefabrik havuzların aradığı özelliğe sahip olduğunu farketti.
 
Araştırmaları sonucunda her kapının İzmir Havuz firmasına açıldığını söyledi ve görüşmelerimiz bu esnada başladı. Kendisinin tercihi görsel olarak daha estetik bulduğu Maldiv Model Prefabrik havuzumuzun uygulanması yönündeydi. Bahçesine yaptığımız keşif sırasında, liner kaplama ile ilgili su sızdırmazlık özelliği ve antibakteriyel olması gibi detaylar özellikle tercih sebebi oldu. 
 
Bahçesine uygun olan hem görsel hem de yüzme anlamında kullanabileceği liner kapalama prefabrik havuz ebatları üzerinde karşılıklı mutabakat sağladıktan sonra, hızlı bir adım ile hafriyat altyapı çalışmalarını da üstlenerek  başladık. Müşterimizin evinin tadilatıyla eş zamanlı olarak prefabrik havuzumuzun kurulumunu çok kısa bir sürede tamamladık. Bahçeye görsel anlamda da farklılık yaratmış olan yüzme havuzu sitedeki diğer evlerden bir adım öne geçti. Prefabrik Havuz Yapımındaki havuz maliyeti düşüklüğü müşterimizin evinin tadilatıyla ilgili de ekonomik anlamda kendisini yormadığını bizlerle paylaştı.
 
Tüm bu süreç içerisinde kendisinden İzmir Havuz Firması ile ilgili memnuniyet sözlerini duymak bizleri oldukça mutlu etti. Bunlara artı olarak kendisinin yönlendirdiği farklı müşteriler ile de görüşmeler sağladık.
 
İzmir Havuz olarak, Remziye Aras Hanım'a 700x400x150 Ebatlarında Maldiv Hazır Çelik Prefabrik Havuz'unu sağlıklı iyi günlerde kullanması dileklerimizle… 
 
 
 
TOP