HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuzda Daha Az Klor Kullanma

Prefabrik Havuzda Daha Az Klor Kullanma
Havuzda daha az klor kullanma aşamasının daha sık gündeme gelmesinin asıl nedeni doğala dönüştür.
Prefabrik Havuzda daha az klor kullanma aşamasının daha sık gündeme gelmesinin asıl nedeni doğala dönüştür. Bu doğala dönüş aşamasında kişilerin hem klasik koruma yöntemlerini kullanma, hijyenden ödün vermeme hem de doğaya ve cilde minimum zarar verme kaygısını taşımaktadır. Prefabrik Havuzlarda klor kullanımı da bu nedenle doğa ile barışmanın en önemli noktalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. En kısa süre içerisinde farklı alternatif yöntemler konusunda bilgi alarak doğa ile barış sağlayabilir ve geçmişten bu yana devam eden yöntemler ile sıkıntılı bir kimyasal kirlilik ortaya çıkarmayı bırakabilirsiniz. 
 
Klor Neden Kullanılır? 
 
Prefabrik havuz ve diğer havuz modelleri 'nde neden klor kullanılır sorusu da sıklıkla gelmektedir;
 
Havuzların en iyi şekilde dezenfekte edilmesi için kullanılmaktadır. 
Ne kadar verimli şekilde dezenfekte edilirse toplu kullanılan havuzlardan mikrop kapma olasılığının da o kadar düşeceği görülmektedir. 
Kısa sürede dezenfekte etme gibi bir özelliği olsa da kişilerin uzun vadeli kullanımda cilt tahribatı gibi sorunlar ile karşı karşıya kaldığının da belirtilmesi gerekir. 
Ayrıca havuza girildiği zaman keskin bir Klor  kokusu sizi karşılayacaktır. Bu durumun zaman zaman havuzu kullanan kişileri olumsuz etkilediği de fark edilmektedir. 
 
Prefabrik Havuzda daha az klor kullanma aşamasında daha doğal ve teknoloji ile iç içe tercihler yaparak süreci daha sorunsuz kılma imkanını elde edebilirisiniz. Bu sistem kapsamında elde edeceğiniz verimlilik sizin için harika bir fırsata dönüşecektir! 
 
 
Tuzlu Su Jeneratörü Kullanmak Mümkün Mü?
 
Prefabrik yüzme havuzu kapsamında kişilerin daha az klor kullanmak için bir diğer yöntemi de tuzlu su jeneratörü kullanmaktır. Bu şekilde hem havuzdaki temizlik seviyesini koruyabilir hem de daha az klor kullanmış olursunuz. Bu sistem kapsamında suda çözünmüş olan tuzun kullanımı ile beraber hipoklorik asit ve sodyum hipoklorit üretilir.
 
En kısa sürede Prefabrik havuzun daha nitelikli ve temiz bir hale gelmesi sağlanırken klor kullanımının da olabildiğince sınırlı bir hale gelmesi verimliliği en yüksek dereceye çıkaran hususlar arasındadır. Bu kapsamda suyun temizlenmesi sağlanırken aynı zamanda suyun sertlik derecesi ile alakalı da herhangi bir sıkıntının meydana gelmemesi için uygun fırsat oluşturulmuştur. Yüzme kalitesini dahi olumlu yönde etkilediği kullanan kişilerin yorumlarındandır. 
 
 
Tuzlu Su Jeneratörü Kullanımının Maddi Boyutu Nedir? 
 
Prefabrik Havuz da daha az klor kullanma konusunda gerekli olan adımların sorunsuz biçimde atılması sağlanırken aynı zamanda maddi boyutun da gözden geçirilmesi gerekir. Doğa dostu olan bu sistemin başlangıç aşamasında masrafı direkt klor kullanımına göre daha yüksek olsa da uzun vadede masrafınızı hem maddi olarak hem de sağlık bağlamında size geri kazandıracağının da belirtilmesi gerekir. 
 
 
Ozon Jeneratörü Kullanımı Ne Derece Faydalıdır? 
 
Prefabrik Havuzda daha az klor kullanma aşamasında alternatif yöntemlerden bir diğeri de kesinlikle ozon jeneratörüdür. Bu aşamada klor sanitizasyonuna benzer bir etkinin elde edilmesi sağlanmaktadır. Doğa dostu yöntem arayışında olan kişilerin muhakkak bir göz atması gereken seçenekler arasında yer almaktadır. Hızlı ve sorunsuz bir erişim adımının tamamlanması için firmamız ile iletişim kurabilirsiniz. Bu şekilde elde edeceğiniz verimlilik maksimum seviyeye çıkacak! 
 
Ozon kullanımının adeta mucizevi bir etkisi olduğunu söyleyebiliriz. Suyun temizlenmesi konusunda harika bir performans sergilenmektedir. 
 
Ozon gazının kullanılması ile beraber suyun kokusunda ya da genel yumuşaklığında herhangi bir değişim meydana gelmeden direkt olarak temizliğin sağlanması ve suyun daha hijyenik bir hale gelmesi mümkün kılınmıştır! Siz de tek bir tık ile firmamızın ozon jeneratörü konusunda nasıl bir etki sunduğu ile alakalı bilgi alabilirsiniz. 
 
Ürünün kokusuz ve tatsız olması klor gibi gözleri yakma ya da genel olarak yüzme kalitesinde düşme meydana gelmesi sorunlarını ortadan kaldırır!
 
Ozon yönteminin bir diğer önemli özelliği de suyun ph seviyesi ile alakalı herhangi bir değişim meydana getirmemesidir. Siz de harika bir yumuşaklıkta ve kalitede olan suyu kullanmak istiyorsanız ve aynı zamanda sağlık önlemlerini de kusursuz almak isterseniz en doğru yerdesiniz. 
 
Doğa dostu seçimlerin normalde uygulanan kimyevi yöntemler kadar etkili olmayacağını düşünüyorsanız tam olarak yanılıyorsunuz. Bu harika ozon yöntemi ile hem maddi bakımdan daha düşük bir harcama yapma hem de uzun vadeli bir temizlik adımı gerçekleştirme fırsatını elde edebilirsiniz!
 
Sirkülasyona Dikkat!
 
Prefabrik Havuz içerisindeki suyun temiz su kaynağı ile sürekli olarak sirküle etmesi hijyenin en önemli adımlarından bir tanesidir. Bu aşamada havuzu kullanan kişilerin sayısının artması ile beraber aynı zamanda alınan temizlik ve sağlık tedbirlerinin de artırılması gerekmektedir. Muhteşem bir tasarıma sahip olan havuz motorlarından faydalanarak sirkülasyon kapsamında minimum aksaklık yaşayacaksınız. Her üründe olduğu gibi bu konuda da sadece global manada onay alan ürünlerin kullanılmış olması genel verimliliği artıran seçenekler arasındadır. Bu muhteşem sirkülasyon sizin için harika bir yüzme ortamı hazırlayacaktır. 
 
 
Prefabrik Havuzun İç Temizliğinin Yapılması!
 
Prefabrik Havuzun suyunun temizlenmesinin yanı sıra aynı zamanda fiziksel manada havuz suyunun boşaltılması ve havuzun haznesinin temizlenmesi de önemli aşamalardan bir tanesidir. Siz de bu sistem kapsamında yapılan uyarıları dikkate alarak doğayı korurken keyfinizi bozmadan hijyen önlemleri alabilirsiniz. Harika bir tasarıma sahip olan yardımcı cihazlarımız ile süreç sizin için daha kolay devam edecektir. Aksamların kullanımı ve genel kalite seviyesi ile alakalı olarak tek bir sorun dahi meydana gelmeyecektir. Kullanım bağlamında bir aksaklık yaşanırsa alanında uzman çalışanlarımız size gerekli desteği verecektir!
 
 
Havuz Ekimpanlarında Kaliteden Taviz Vermeyin!
 
Havuz ekimpanları kapsamında kişilerin kesinlikle kaliteden taviz vermemesi gerekiyor. Kalite sizin için aynı zamanda uzun ömürlü kullanım manasına gelecektir. Firmamızdan alınan ürünlerin sizin için uzun vadeli bir kullanım anlamına geleceği de dile getirilmelidir. Harika bir tasarımdan faydalanırken suyun sağlık seviyesinin korunması da mümkün kılınacaktır. Tek bir tık ile ürünlere göz atarak hem sağlığınızı hem de doğayı korumanıza adına nasıl teknolojik aksamlar sunduğumuza bir göz atabilirsiniz. 
 
 
Sağlığınızı Riske Atmayın!
 
Klorlama ve diğer sağlık önlemleri konusunda oldukça hassas olmalısınız. Prefabrik Havuzlar birçok farklı kişinin kullandığı alanlar olduğu için temizliğin insan sağlığını direkt olarak etkilediği görülmektedir. Harika bir sonuç elde edebilmek için sağlığınızı riske atmadan hareket etmelisiniz. Denenmiş ve bilimsel olarak kanıtlanmış olan doğa dostu seçeneklerden istifade etmek sizin için verimliliğin en temel noktalarından bir tanesi olacaktır! Havuzların bireysel kullanılması durumunda dahi bu sağlık önlemleri alınmalıdır. En kısa sürede harika bir yüzme keyfi elde ederken sağlığınızı koruma konusunda da boyut atlayacaksınız!
 
Doğa ile Barışın!
 
Prefabrik Havuzda daha az klor kullanma adımının doğa ile barışmak adına harika bir fırsat olduğunun da belirtilmesi gerekir. Siz de tek bir tık ile firmamız ile iletişime geçerek doğa ile barışmak adına üretilmiş teknolojik materyallerden istifade edebilir ve sürecin tadını çıkarabilirsiniz. Bu harika tasarımlar sizin ve sevdikleriniz için kurtarıcı olacaktır. Gelecek nesilleri düşünen kişilerin kimyasalları olabildiğince günlük hayatından uzaklaştırması gerekir. Ancak bu şekilde uzun vadeli bir koruma sistemi oluşturulabilmektedir. 
 
TOP