HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Tire de prefabrik havuz uygulaması

Tire de prefabrik havuz uygulaması
Hüseyin Bey, bizlere daha önce Tire de prefabrik havuz uygulaması gerşekleştirdiğimiz Bekir Bey sayesinde ulaştı.

Hüseyin Bey, bizlere daha önce Tire de prefabrik havuz uygulaması gerşekleştirdiğimiz Bekir Bey sayesinde ulaştı. Referans müşterimizin memnuniyeti dolayısıyla farklı bir prefabrik yüzme havuzu çeşidi ve firma arayışına girmediğini iletti.

Bahçesinde yaptığımız görüşmede yere uygun şekilde ve ebatta zeminüstü prefabrik yüzme havuzu uygulamasına karar verdik. Fiber merdiven, tuz ph cihazı ve havuz şelalesi gibi opsiyonel  havuz ekipmanlarımız ile de desteklediğimiz havuz hem görsel hem de hijyen konusunda yaşayacağı konfor ayrı bir memnuniyetti.

Aynı şekilde hem havuzun hem de opsiyonel ekipmanların birleşimiyle oluşan havuz yapımı maliyeti gerçekten avantajlı bir bütçe ile kendisine yansıdı.

Müşterimize altyapı konusunda verdiğimiz destek ile sorunsuz bir süreç yaşandı. Prefabrik zeminüstü havuzumuzun kasasının kurulumu, liner kaplamanın yine çok kısa süre içerisinde tamamlanış olması uzun süren betonarme havuz inşaatından kaynaklanan rahatsızlığa mahal vermemesi övgüyle karşılandı.

İzmir Havuz ailesi olarak Hüseyin Bey'e saygılarımızı sunar, havuzunda ailesiyle birlikte keyifli günler geçirmesini dileriz…

 

TOP