HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Arka Bahçeme Havuz Yaptırmak İstiyorum

Arka Bahçeme Havuz Yaptırmak İstiyorum
Büyük bir özenle hazırladığınız çiçeklerinizle bezeli ön bahçeniz epeyce ilgi çekiyor.

Büyük bir özenle hazırladığınız çiçeklerinizle bezeli ön bahçeniz epeyce ilgi çekiyor. Rengarenk çiçekler ve bahçe aksesuarlarıyla göz alıcı bir görsele sahip ön bahçeniz herkesin beğenisini kazanıyor kuşkusuz. Peki atıl durumda kalan arka bahçeniz için bir planınız var mı? Cevabınız evetse yıllardır hayalini kurduğunuz havuz fikrini hayata geçirmenin artık tam sırası…

Arka bahçeme havuz yaptırmak istiyorum diyenler için öncelikle konusunda uzman kişilere danışmaları gerekiyor. Çünkü sadece istemek havuzu yapmak için yeterli olmuyor. Bahçenize havuz yaptırabilmeniz için bazı izinler almanız gerekiyor. Danışacağınız güvenilir bir firma yetkilisi size belli  standartlara bağlanan bu izinler hakkında her türlü bilgiyi verecek ve proje hakkında da detaylarla sizi bilgilendirecektir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, havuz yaptırmak için izin konusunu bir yönetmelik ile sandarta bağlamıştır. Yayımlanan yönetmeliğe göre derinliği 1 metreden az olan havuzlar için herhangi bir izin almaya gerek yoktur. Evin imar planlarına dahil havuzlardan olduğu için bu yapılar için süs havuzu niteliği taşıyor. Süs havuzlarının üç tarafının kapalı olması gerekliliği dışında başka bir izne ihtiyacınız olmuyor. Ancak yüzme havuzu yaptırmak istiyorsanız bulunduğunuz şehre ait imar yasaları önem kazanıyor. Ancak yasalara uygun ve daha sonra başınızı ağrıtmayacak şekilde bir havuz yaptırmak için yine konunun uzmanı kişilerden yardım almalısınız. Onlar bu konuda sizi aydınlatacak ve yapılması gerekenleri açıklayacaklardır. Bu durumda da yine seçeceğiniz firmanın deneyim ve kalitesi ön plana çıkıyor.

Prefabrik Havuz ; Bakımı Kolay Havuz

Bahçeye havuz yapımı fikrini hayata geçirebilmek için  öncelikle yapılmasını istediğiniz alanın hangi ölçüde havuza uygun olup olmadığının belirlenmesi gerekiyor. Ardından ne tür malzemelerle ve ne kadar bir maliyetle ortaya çıkacağı konusunda bilgilendirilme yapılıyor. Böylece kötü bir sürpriz ihtimaline karşı her türlü tedbiri en başından almış oluyorsunuz.  Profesyonel bir destekle çok kısa sürede kaliteli hizmet alabilirsiniz. Kullanılan malzemenin kalitesi ve dayanıklılığı büyük önem taşıyor. Ayrıca kullanım kolaylığı sağlayan ürünleri tercih ederek zamandan ve paradan tasarruf sağlayabilirsiniz. Prefabrik havuzlar bu anlamda oldukça cazif fırsatlar sunuyor. Yapımlarında kullanılan son teknoloji malzemeler ile geçmişte havuz bakımında oldukça maliyetli olan konularda size kolaylık tanıyor. Özellikle havuz temizliği ve hijyen konusunda prefabrik havuzlar tercih ediliyor. Kullanılan kaplamaların tek parça olması nedeniyle kaplama aralıklarına pislik dolması ya da yosunlanma olması ihtimali sıfıra iniyor.

Anlaştığınız firma yetkilileri öncelikle evinize gelerek bahçenizde konumlandırılacak havuz için gerekli analizleri yapıyor ve sizi bilgilendiriyorlar. Ardından havuzun ne tür olacağı ve ölçüleri konusunda size tavsiyelerde bulunuyorlar. Bu aşamadan sonra maliyet konusunda bilgilendiriliyorsunuz. Betonarme havuzlar daha maliyetli ve uzun süren bir inşaat gerektirse de prefabrik havuzlar çok daha ekonomik çözümler sunabiliyor. Daha az masrafla, son derece kaliteli ve uzun yıllar size sorun çıkarmayacak prefabrik havuzunuza kısa sürede kavuşuyorsunuz. Ortalama bir hafta on günlük bir sürede havuzunuzun kurulumu tamamlanmış oluyor. Hemen ardından firma havuz çevresi için de peyzaj desteği sağlayabiliyor. Bahçenizin ve havuzunuzun büyüklüğüne göre uygun seramik seçiliyor. Son yıllarda havuz çevresi için ahşap görünümlü seramik modelleri oldukça revaçta. Ayrıca mozaik desenli ya da çok daha sade bir seramik seçerek tarzınızı yansıtabiliyorsunuz.

 

TOP