HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Suyun Faydaları Sizi Güçlendirecek

Suyun Faydaları Sizi Güçlendirecek
Havuz, eğlenceli olmasının yanında, egzersiz yapmanıza da olanak sağladığı için vücudunuz endorfin salgılar.

Tatillerinizde ya da havuza girdiğiniz zamanlarda, gününüzün daha güzel geçtiğini fark etmişsinizdir. Havuz, eğlenceli olmasının yanında, egzersiz yapmanıza da olanak sağladığı için vücudunuz endorfin salgılar. Bu endorfin sayesinde gününüzün daha iyi geçmesini sağlar ve harika hissedersiniz.

  • Sevdikleriniz ile yüzmeyi alışkanlık haline getirirseniz, hepiniz için hem daha sağlıklı hem de daha mutlu günlerin kapısı aralanmış olur.
  • Suyun birleştirici gücü ile sevdiklerinize sulu şakalar yaparak birlikteliğinizi güçlendirebilirsiniz.
  • Cildinizde suyun faydalarını hissedebilir ve düzenli egzersizleriniz ile bunu kalıcı hale getirebilirsiniz.
  • Dilerseniz prefabrik havuz ile yüzme egzersizlerinizi, evinizin bahçesinde dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.
  • Kilo vermenizin yanında, yüzmek vücudunuzu daha esnek bir hale getirir ve bu sayede kırılmalar ve hasarlara karşı daha dayanıklı hale gelirsiniz. Aynı zamanda vücudunuzu daha rahat hareket ettirebilir, daha önce yapamadığınız hareketleri yapabilir duruma gelirsiniz.

Yüzmek Eğlencelidir

Kilo vermek için havuzun yararları arasında en önemlilerinden birisi de kilo verirken eğleniyor olmanızdır. Dilerseniz kendiniz, dilerseniz de sevdiklerinizle birlikte yüzme egzersizi yaparken, aynı zamanda da keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

  • Yüzme egzersizlerinizi çocuklarınız ve aileniz ile düzenli olarak yapmak istiyorsanız, prefabrik yüzme havuzu sizin için ideal olacaktır. Bu sayede yüzme egzersizleriniz için farklı bir yere gitmenize gerek kalmadan ulaşım sağlayabilirsiniz.
  • Yüzme eyleminizi çocuklarınızla eğlenceli hale getirebilmek için su kaydırağı gibi havuz ürünleri alarak dakikalarınızı egzersizleriniz sırasında eğlenebilirsiniz.
  • Çocuklarınızın yüzmeyi sevmesi, onların daha sağlıklı vücutlara kavuşmaları için önemlidir. Arka bahçenizde bir havuz yapımı na onay vermek, çocuklarınızın diledikleri zaman yüzebilmelerini sağlar ve bu da daha sağlıklı bireyler için güzel bir adım olacaktır.

Yüzmek Sizi Mental Olarak Toparlayacak

Kilo vermek için havuzun yararları yanında, birçok uzmanın dile getirdiği gibi, yüzmek mental durumunuzu dengeler ve daha özel bir ruh haline kavuşmanızı sağlar. Yüzerken dertlerinizden ve sıkıntılarınızdan suyun arındırıcı etkisi ile kurtulursunuz.

  • Suyun arındırıcı etkisi ve insan ruhuna olan faydaları bilimsel olarak da birçok tıp uzmanı tarafından hidroterapi olarak tanımlanmıştır.
  • Kilo vermek için havuzun yararları size iyi geldiği gibi, ruh halinize de iyi gelir ve daha keyifli ve mutlu bir yaşam geçirebilirsiniz.
  • Birçok doktor, psikolojik sıkıntılar yaşayan ve depresyonda olan hastalarına yüzmelerini tavsiye etmektedir. Salgılanmış olan endorfin, hastaların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlar ve tedavi süreci için bu bir artıdır.
  • Beyninizin oksijen alımını arttırdığı için daha iyi algılara sahip olursunuz. Aynı zamanda zekânızın gelişmesi için de yüzmek etkili bir yöntemdir.

 

TOP