HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Linerin Kaplamanın uzun süre dayanması

Linerin Kaplamanın uzun süre dayanması
Linerin mümkün olduğunca uzun süre dayanmasını sağlamak için ne yapabilirim?

Liner Kaplama nın mümkün olduğunca uzun süre dayanmasını sağlamak için ne yapabilirim?

İster daha ince ister daha kalın vinil kullanmaya karar verin, liner kaplama iyi durumda kalmasını istersiniz. Bu üç alandaki bakım uygulanırsa liner kaplama daha uzun süre kullanılabilir:

  • İlk olarak, su kimyasını koruyun. Özellikle, klor ve pH'ı ideal aralıkta tutmak önemlidir.
  • İkinci olarak, linerin doğru şekilde takıldığından emin olun. Kendiniz kurmuyorsanız, sorularınızı profesyonel kurulumcuya şirketin ne yaptığını bildiğinden emin olmak için sorun.
  • Üçüncü olarak, köpekleri havuzdan mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışın. İçeri girerse, onları linerden uzak tutun. Temel olarak, delinme olasılığını azaltmaya çalışın.

Yer Altı Vinil Havuzlarına Alternatifler

Liner bakımı, yer altı vinil liner havuzlar için yaygın bir konudur. Fiberglas havuzları köpeklerin oynaması için iyidir. Pençeleri jel tabakayı delemez veya yırtamaz. Fiberglas havuzların da değiştirilecek bir lineri yoktur, bu da ömür boyu sahip olma maliyetinizi azaltır; liner değiştirmeleri uzun vadede daha pahalıdır.

Beton havuzlar da dayanıklıdır ve köpek pençeleri veya havuza düşen keskin nesneler tarafından çizilmez veya bölünmez. Ömür boyu bakım için daha yüksek maliyete sahip olsalar da, klasik görünürler ve gelecekteki vinil liner değiştirmeleri nedeniyle yeniden satış değerini kaybetmezler.

Aileniz için en iyi havuz seçimi için, nihai kararınızı vermeden önce vinil liner havuzları, beton havuzları ve fiberglas havuzları arasındaki farklar hakkında daha fazla bilgi edinmenizi öneririz.

Havuz yapımında, müşterilerimiz için birinci sınıf fiberglas yüzme havuzları üretiyor ve kuruyoruz (buradaki havuz modelleri kataloğumuza göz atınız). Her şekil ve büyüklükte, küçük - büyük arka bahçeler için havuzlarımız mevcuttur. Yerleşik bankları, bronzlaşma çıkıntıları ve kaplıcaları olan havuzlarımız da bulunmaktadır.

Fiberglas havuzunuzun maliyetini öğrenmek ister misiniz? Fiyat teklifi almak ve havuz projenizin ayrıntılarını tartışmak için bizimle iletişime geçin veya hızlı bir tahmin için aşağıdaki havuz fiyatlandırma hesaplayıcı aracımızı deneyiniz:

 

TOP