HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

2020 Kampanyalı Havuz Fiyatları

2020 Kampanyalı Havuz Fiyatları
Kampanyalı havuz seçenekleri ile istediğiniz havuza daha az maliyetle sahip olabilirsiniz.

Yaz günlerinin tadını çıkarmak için istediğiniz modeller bir havuza sahip olabilirsiniz. Havuz yapımı zor ve maliyetli bir iş olsa da müşterilere sağlanan birçok avantaj vardır. Kampanyalı havuz seçenekleri ile istediğiniz havuza daha az maliyetle sahip olabilirsiniz.

Kampanyalı Havuzların Garantisi Var Mı?

Havuz modelleri arasında en çok tercih edilen betonarme havuzlar yerini prefabrik havuzlara bırakmıştır. Geçmişte havuz yaptırmak oldukça maliyetli ve külfetli bir işti. Ancak gelişen teknoloji havuz yapımında kolaylıklar sağladı ve havuz maliyetlerini indirdi. Böylece müşterilerimiz için daha uygun maliyetlerle havuz modelleri sunuyoruz. Havuz modelleri arasından istediğiniz seçimi yaparak kampanyalı avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Kampanyalı havuzlar uygun fiyat seçenekleri ile sunulur. Müşterilerimize özel indirimlerimiz ile istediğiniz modeli seçebilirsiniz. Havuz modellerimizin tümü için 10 yıl garanti veriyoruz. Havuz kampanyalarından yararlanmak için bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Gelişmiş teknolojik çözümlerle istediğiniz modeli yapabilir ve istediğiniz her yere hayal ettiğiniz havuzu taşıyabiliriz. Havuz yapımından sonra yaşayabileceğiniz tüm sorunlarda uzman ekibimiz kısa sürede çözüm bulmak adına ilgilenir. Garantili havuzlarımızla havuz keyfini doya doya yaşayabilirsiniz.

En Uygun Fiyatlı Havuz Modelleri Nelerdir?

Günümüzde en uygun havuz fiyatları prefabrik havuz modelleridir. Avrupa’da en çok tercih edilen havuz modelleri ülkemizde de daha fazla tercih edilmeye başlamıştır. Ucuz havuz modelleri ile istediğiniz havuzu yaptırmak için yüksek tutarlar ödemenize gerek yoktur.

  • Prefabrik havuz modellerinin sağladığı avantajlar sadece uygun fiyatlı olması değildir. Havuzlar fabrikada uzman ekiplerimiz tarafından 7-10 gün arasında yapılır. Havuz yapımı kısa sürdüğü için kısa sürede istediğiniz havuza kavuşabilirsiniz.
  • Havuzlarda kullanılan lineer kaplama anti-bakteriyeldir. Gözeneksiz olması havuz yüzeyinde yosun, mantar gibi organizmaların oluşmasına fırsat vermez. Aynı zamanda havuzların yüzeyi pürüzsüzdür.
  • Prefabrik havuz modellerinde kullanılan lineer kaplama renk ve desen çeşitliliği sunar.
  • Havuz yapımı aşamasındaki maliyetlerle birlikte havuz yapımı sonrasında yapılacak bakımların maliyetleri de dikkate alınmalıdır. Prefabrik havuz modellerinin bakımı kolay ve maliyeti azdır.

İndirimli Havuz Modelleri Nelerdir?

İzmir Havuz olarak müşterilerimize özel kampanyalar sunuyoruz. Ticari havuzlar, teras, balkon ve bahçe için havuz modelleri arasında indirim seçeneklerini bulabilirsiniz. İndirimli havuz fırsatından yararlanmak ve fiyatları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Prefabrik havuz modelleri tüm bölgelere kullanılabileceği için istediğiniz tüm modellerde indirim fırsatı yakalayabilirsiniz.

Havuz modellerinde sunduğumu fırsatlar olduğu gibi maliyetleri de düşüktür. Prefabrik havuz tasarımlarının maliyetleri düşük olduğu için müşterilerimize uygun fiyat olanağı sunulmaktadır. Havuz fiyatlarının net olarak belirlenme için dikkate alınacak faktörler vardır. Havuz yapılacak alan, havuz derinliği ve kullanılacak aksesuar gibi etkenler dikkate alınarak havuz fiyatı belirlenir. Net ve doğru fiyatlar almak için bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

İstediğim Havuz Tasarımı Yapılabilir Mi?

Yeni nesil havuz sistemi olan prefabrik havuz modelleri firmamızın uzman ekipleri ile bir hafta içerisinde tasarlanır. Havuz tasarımları Türkiye’nin her yerine yapılmaktadır. Yaşadığınız bölge ve havuz yaptırmak istediğiniz alan fark etmeden çözümler üretilir. Balkon, bahçe ya da teras için havuz tasarımları yapılabilir. Hem küçük hem büyük bahçeler için en doğru seçimler yapılarak havuz tasarımları yapılmaktadır.

Havuz tasarımları yapılırken hayalinizde havuz tasarımın bizimle paylaşabilirsiniz. Çeşitli havuz aksesuarları, havuz merdiveni, havuz aydınlatma seçenekleri gibi gelişmiş seçenekler sunuyoruz. Bu seçeneklerle istediğiniz havuz modelini yaptırma olanağınız vardır. Firmamızla iletişime geçerek hayalinizdeki havuz projesini anlatmanız yeterli. Prefabrik havuzlar bütün alanlarla uyumlu yapılabileceği için sadece bir hafta içerisinde hayal ettiğiniz havuza sahip olabilirsiniz.

 

TOP