HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Yapımı Ne Kadar Sürer

Havuz Yapımı Ne Kadar Sürer
Havuz yapımı, Havuz tesisatı oluşturulması için, zeminin kazılması gereklidir. Kazı işlemleri, genellikle 1 ya da 2 gün

Havuz Kazısı Ne Kadar Sürer?

Havuz yapımı süresinde ilk iş havuz zeminin kazılmasıdr. Havuz tesisatı oluşturulması için, zeminin kazılması gereklidir. Kazı işlemleri, genellikle 1 ya da 2 gün sürmektedir. Kazılacak zeminin durumuna göre, kazı işlemleri süresi uzayabilir.

 

Tesisatın Döşenmesi Ne Kadar Zaman Alır?

Çelik gövdenin döşenmesi, elektrik ve sıhhi tesisatın yerleştirilmesi gerekir. Havuzun alt çalışmalarının mümkün olduğunca en yüksek seviyede güvenlik önlemleri alınarak yapılması gerekir.

Aydınlatma, su özellikleri, havuzun kurulacağı bölgenin şartları, havuzun boyutuna göre tesisatın döşenmesi ortalama 2 haftayı bulmaktadır. Şu unutulmamalıdır ki bir havuz tasarımı ne kadar karmaşık olursa, yapılacak işlemler ve maliyetler de artmaktadır.

 

Havuz Kısmı Ne Kadar Sürede İnşa Edilir?

Yüzme havuzunun havuz kısmının ne tür seçim yapıldığına göre değişkenlik gösteren işlemleri vardır. Prefabrik havuz sistemleri sadece teknenin oturması için ufak bir kazı alanının yapılması ve zeminin düzleştirilmesinin ardından, çelik konstrüksiyonların takılması işlemine geçilmektedir.

Prefabrik havuzlarda zeminin kazılması ve düzeltilmesi işlemi için ortalama 2 gün yeterli olmakta ve çelik konstrüksiyonların planlandığı şekilde yerlerine oturtulup iskeletin çıkartılması ve havuz teknesinin içine oturtulması ile havuz, ortalama 7 günde teslim edilmektedir.

İzmir Havuz, Fipool panel havuz sistemleri sayesinde sektöründe öncü ve yenilikçi yapısıyla ön plana çıkmış ve firmanın konusunda uzman ve deneyimli çalışanlarıyla, müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

 

Çevre Peyzası ve Güverte İşlemleri Ne Kadar Sürer?

Havuz tabanının tamamlanmasının ardından havuz peyzajı ve aydınlatma sistemlerinin eklenmesi ve düzgün çalışıp çalışmadığının kontrolü gelir. Ortalama 1-2 hafta süren bu işlemlere, eklenmek istenen özellikler olması durumunda bu süre daha da artmaktadır.

İzmir Havuz, tüm havuz projesinde panel havuz sistemi kullanarak, ortalama 8 ila 12 hafta süren bir havuz yapımı işlemini 7 güne düşürmektedir. Havuz planının çıkarılması, kazım işlemleri, tesisatın düzenlenmesi, panel havuz ve konstrüksiyon işlemlerinin ardından, havuz teknesi hazırlanan havuz çukuruna oturtulur ve liner iç kaplaması ve diğer tesisat işlemleri gerçekleştirildikten sonra, isteğe bağlı olarak peyzaj ve güverte çalışmalarını da yaparak, projeyi teslim etmektedir.

Hayalinizdeki havuzu daha fazla ertelemeyin ve çok kısa süreler içinde güvenilir, sağlıklı, yenilikçi havuzlarımızı deneyimlemek için, uzman ve deneyimli ekibimiz ile iletişime geçin.

 

TOP