HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Yüzme Havuzu Maliyeti Ne Kadar?

Yüzme Havuzu Maliyeti Ne Kadar?
Havuz maliyeti havuz seçimine ve havuzun taşıyacağı özelliklere göre değişiklik gösterir.

Havuz maliyeti havuz seçimine ve havuzun taşıyacağı özelliklere göre değişiklik gösterir. Havuz maliyetlerinin belirlenmesinde etkili olan başlıca unsurlar vardır:

  • Havuzun kurulacağı alanın büyüklüğü
  • Havuz için elektrik erişimi düzenlemesi
  • Havuz temizliğini sağlayacak elektrik pompası
  • Filtre sistemleri
  • Havuz aksesuarları

Maliyetlerin hesaplanmasında dikkate alınır. Günümüzde havuz yapımı için ekonomik bir çözüm sunan prefabrik havuzlar vardır. İstediğiniz tüm şehirlerde ve bölgelerde havuz tasarımını uygun fiyatlarla yaptırabilirsiniz. Doğru fiyat almak için uzman ekibimizle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Havuz Yapımı Maliyetli Mi?

Havuz yaptırmak günümüzde daha ekonomik çözümler sunulmasından dolayı sanıldığı kadar maliyetli değildir. Hayalinizdeki havuz modeline kavuşmak için tercih edebileceğiniz birçok seçenek sunulduğu gibi havuz fiyatları da uygun belirlenmiştir. Havuz yapımının en uygun maliyetli yolu prefabrik havuz modelleridir. Bu havuz modellerinde inşaat süreleri kısa, maliyetler düşüktür. Hava şartlarının olumsuz etkisi görülmeden 7-10 gün içerisinde yapım aşaması tamamlanır. Havuz yapılacak alana göre ve müşterilerin istekleri doğrultusunda profesyonel çalışmalarla havuz yapımı tamamlanır.

Havuz yapımında hava koşullarının etkisi olmaması, kısa süreleri olması gibi etkenler maliyetlerin %50 azalmasını sağlamıştır. Klasik betonarme havuzlara göre daha uygun fiyatlıdır. Havuz yapımında kullanılan çelik yapı zemininin daha sağlam olmasını sağlamaktadır. Liner kaplama ise gözeneksiz olmasından dolayı yosun oluşumunu engeller. Birçok avantaj sağlayan bu havuzların yapımında istediğiniz tasarımları hayata geçirecek profesyonel bir ekibimiz vardır. Küçük veya büyük tüm alanların ölçüleri alınarak havuz tasarımı hakkında detaylı bilgi verilmektedir.

TOP