HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

50 M2 5 x 10 Prefabrik Havuz

50 M2 5 x 10 Prefabrik Havuz
Prefabrik havuzlar fabrikada üretilir ve çok kısa bir süre içerisinde bahçeye monte edilir.

İçinde bulunduğumuz yaz aylarında hemen hemen bahçesi bulunan herkesin aklına tatile gitmek yerine evine havuz yapımı fikri gelmiştir. Eve havuz yapımı işleminin genellikle çok maliyetli olacağı düşünülse de yaşanan teknolojik gelişmeler ve yeni teknikler sayesinde her bütçeye uygun bir şekilde yapılabilmektedir.

Prefabrik havuzların inşaat süresi betonarme havuzlara oranla oldukça kısa ve kolay olmaktadır. Prefabrik havuzlar fabrikada üretilir ve çok kısa bir süre içerisinde bahçeye monte edilir. Ortalama olarak 10 gün içerisinde tamamlanmış bir şekilde müşteriye teslim edilmiş olur. Yapım sürecinin kısa sürmesi ve kolaylığı gibi sebeplerle fiyatları da betonarme havuzları oranla %50 daha düşük olmaktadır.

Havuz fiyatları nı belirleyen unsurlar havuzun yapılacağı alan, derinliği, ölçü ve ebatları, modeli, yapımında kullanılacak malzemeler ve tekniklerdir. Prefabrik havuz her bahçeye aynı tekniklerle yapılamayabiliyor. Bu sebeple kullanılan değişikliğe ilişkin fiyatlarında da farklılıklar gerçekleşebilmektedir. Bunun yanı sıra prefabrik havuzların farklı modelleri bulunmaktadır. Model tercihi de fiyat değişimini etkileyen unsurlar arasında bulunur. Bu sebeple sadece ölçülere bağlı olarak net bir fiyat vermek mümkün olamayacaktır. Detaylı bilgi almak için web sitemiz üzerindeki havuz fiyat teklif formunu doldurarak bize ulaşın en kısa süre içerisinde size dönüş sağlayalım.

Prefabrik Havuz Pahalı mı?

Prefabrik havuzların, betonarme havuzlar ile karşılaştırıldığında hiç de pahalı olmadığını söyleyebiliriz. Betonarme havuzlar uzun süren inşaat süreleri ve malzemeler sebebiyle oldukça pahalı olabilmektedir. Prefabrik havuzların yapımı ise ortalama 1 hafta gibi bir sürede tamamlanmaktadır. Kullanılan teknoloji sayesinde yapım süresi oldukça kısalan Prefabrik havuzların fiyatları da aynı oranda düşer. Bu sayede oldukça ekonomik bir havuza kavuşabilirsiniz. 

TOP