HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

2020-2021 Tatil Önerileri, Prefabrik Havuz

2020-2021 Tatil Önerileri, Prefabrik Havuz
Tüm dünyada yaşamakta olan covid pandemisi sebebiyle herkes 2020/2021 yılları için farklı tatil alternatifleri ...

Tüm dünyada yaşamakta olan covid pandemisi sebebiyle herkes 2020/2021 yılları için farklı tatil alternatifleri aramaya başladı. Bu alternatiflerden en mantıklı seçimi yapanlar evinin bahçesini seçenler oldu.

Uzun bir süre pandeminin geçmeyeceğini düşünen ve kalabalığa karışmak istemeyenler tatili evlerine getirmeyi tercih etti. Bu tatilin en temel unsuru ise bahçelere prefabrik yüzme havuzu yaptırmak oldu. Sizde kalabalığa karışmamak ama tatilinizden de uzak kalmamak istiyorsanız bu seçeneği düşünebilirsiniz.

İzmir Havuz kullandığı teknolojiler ve sistemler ile havuz teslimini oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Havuzun üretilmesi ve bahçenize yerleştirilmesi ortalama olarak 10 gün kadar sürmektedir. Klasik betonarme havuzlarda bu süre 1-2 ay arası kadar olmaktadır. İzmir havuzun prefabrik havuz ile bahçenizde tatil yapmak için bu kadar uzun bir süre beklemeniz gerekmiyor.

Unutmayın ki bir süre boyunca evinizin bahçesi sizin için kalabalığa karışmadan evden uzaklaşma alanı olacaktır.  Bahçenizi boş bırakmak yerine yüzme havuzu yaptırarak bu döneme hem tatile dönüştürebilir hem de çoğunluğun evden çalıştı bu dönemlerle havuzda yüzme sporunu icra edebilirsiniz. Evinizin bahçesi için bu şekilde bir planlama yapmanız evinize lüks bir değer katacaktır.

İzmir Havuz İle Evinizin Bahçesi

Evinizin bahçesi ile ilgili havuz planlarınız bulunuyorsa İzmir Havuz’un kullandığı bazı sistemleri ve havuz yapım tekniklerini bilmenizde fayda var.

İzmir Havuz Firması, havuz modellerinde liner kaplama sistemi kullanmaktadır. Bu sayede İzmir havuzları anti bakteriyel özelliği göstermektedir. Liner kaplama sisteminde derz kullanılmaz. Tek parça halinde monte edilir. Standart işi ebatlardaki havuzlar için ise birkaç parça halinde ısıl yapıştırma sistemi kullanılarak monte edilir. Bu sayede havuz duvarlarının gözeneksiz bir yapısı olur. Bakteri ve mikroorganizmalar üreyemez. Suyun derz aralarına girerek yosun, bakteri mikroorganizma oluşumuna fırsat sağlaması gibi bir durumla karşılaşılmaz.

İzmir Havuz'un başarılı projeleri sayesinde hem evinizin bahçesi 1 tatil alanına dönüşür hem de kullandığı yöntemler sayesinde tavus temizliğine veya bakımdan maliyet ve vakit ayırmanız gerekmez. Hijyenik yapısından dolayı suyun yılda bir kere değiştirilmesi yeterli olacaktır. Maliyetleri klasik havuzlara göre daha avantajlıdır. Dayanıklı yapıları sayesinde uzun yıllar kullanabileceğiniz prefabrik havuzlarımız sadece pandemi döneminde değil çok uzun süre evinizin bahçesinde tatil yapabilmenize imkan sağlayacaktır.

Her Evin Bahçesine Havuz Olur mu?

Evet olur. İzmir havuz her boyutta ve ebatta havuzu üretimi sağlamaktadır. Bunlar oldukça küçük boyutlarda da olabiliyor. Hatta talep edilen boyuta göre özel bir tasarlama ve üretim de yapılabilir. Bu sebeple evinizin bahçesinin küçük olması çok önemli bir sorun olmayacaktır.

Yüzme havuzları günümüzde lüks tüketim ben çok zorunlu bir ihtiyaç gibi birçok evde karşımıza çıkmaktadır. Eskiye oranla yüzme havuzlarının fiyatlarında oldukça düşüş olduğunu görebiliriz. Bu da her bütçeye ve her eve göre havuz üretilebileceğinin kanıtıdır.

İzmir Havuz Firması profesyonel ve deneyimli çalışanları ile birlikte eviniz için en güvenli, en sağlıklı, en şık havuz kurulumunu en uygun fiyatlarla gerçekleştirmektedir. Bize göre evinizin bahçesi mükemmel bir tatil alanına dönüştürülebilir. Üstelik bunu yaparken sürekli bakım ve temizlik gerektirecek bir havuzlu yerine sizi uğraştırmadan rahatça eğlenebileceğiniz bir hizmet sunar.

Güzel bir dekorasyon ile tatil alanına çevirdiğiniz evinizin bahçesinin aynı zamanda şık havuzlar ile bir cennete dönüşmesini de sağlayabilirsiniz. Havuzlar oldukça farklı modelde üretilebilmektedir. Bu sebeple evinizin bahçesi için hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenizin önünde hiçbir engel bulunmamaktadır. Güzel bir tatil şansı yakalarken aynı zamanda evinizin dekorasyonu için de yatırım yapmış olacaksınız.

 

TOP