HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz İçinde ve Dışında Aydınlatma Nasıl Olmalıdır?

Havuz İçinde ve Dışında Aydınlatma Nasıl Olmalıdır?
Yüzme havuzu yapımı esnasında ve sonrasında, dikkat edilmesi gereken konulardan biri aydınlatmadır.

Yüzme havuzu yapımı esnasında ve sonrasında, dikkat edilmesi gereken konulardan biri aydınlatmadır. Aydınlatma, her havuzda olması gereken en önemli unsurların başında gelmektedir.

Sadece alanı güven altına almak değil, havuz estetiğini de ön plana çıkaran peyzaj aydınlatması da havuzunuzda kullanabileceğiniz birçok farklı seçeneği beraberinde getirmektedir.

Güneş enerjisiyle çalışan bahçe lambaları hem bahçenizi aydınlatır hem de havuzunuza ayrı bir görsellik katar. Özellikle havuzunuzda ya da havuz çevrenizde herhangi bir bölgeyi ön plana çıkarmak için, bahçe lambalarından yararlanabilirsiniz.

Aynı zamanda havuz etrafına tropikal bir hava vermek için meşale kullanılabilir. Meşaleleri yaktığınız andan itibaren, havuza ve havuz çevresine ayrı bir estetik kazandırmış olursunuz.

 

Havuz Çevresinde Çakıl Taşları ve Kayalar Uygun Olur mu?

Bazı havuz sahipleri, havuzun doğal görünümü yanında çöle benzer bir görünüm kazandırmak istemektedir. Prefabrik havuz yapımı sonrasında, peyzaj düzenlemesi için, havuz etrafına çakıl, taş ya da kaya gibi peyzaj malzemeleri konulabilir.

  • Taş ya da çakıl döşemek: Havuz etrafında taş ya da çakıl döşemek için, küçük boyutları değil, daha büyük boyutları tercih edilmelidir. Küçük boyutlu çakıl ya da taşlar, havuz filtrasyonu sisteminizi bozabilir.
  • Kayaları kullanmak: Havuz peyzajında kaya kullanmak, havuz atmosferine ayrı bir estetik katar. Özellikler kayaların arasından havuza dökülen sular, birçok havuz sahibinin tercihleri arasında bulunmaktadır.

Kaya ve çakıl döşemesinde kendiniz uğraşmanız yerine profesyonel ekiplerden yardım alarak, havuz peyzajınızı gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

TOP