HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Muhteşem Havuzlu Villa Projeleri

Muhteşem Havuzlu Villa Projeleri
Havuzların çok yakıştığı bir yer varsa o da kesinlikle villalardır.

Havuzların çok yakıştığı bir yer varsa o da kesinlikle villalardır. Küçük bir villa olsa bile havuz sayesinde oldukça lüks ve kaliteli görünmesi sağlanabilir. Villanızda havuz kullanımı aynı zamanda emlak değerini artırarak sizin için muhteşem bir yatırım olacaktır.

Villalarda genellikle daha avantajlı olan prefabrik havuzlar tercih edilmektedir. Kurulumu ve kullanılması oldukça kolay olan prefabrik havuzlar değişik modeller ve tasarımlarda üretilebilmektedir.

Neden Prefabrik Havuz?

  • Prefabrik havuzlar liner ile kaplanmaktadır. Liner genellikle tek parça halinde üretilir ve monte edilir.
  • Liner kaplaması sayesinde %100 sızdırmazlık sağlar.
  • Kurulumu oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Teslimat süresi ortalama olarak 10 gündür.
  • Diğer havuz türlerine göre %50 daha ekonomiktir.
  • Liner kaplama sayesinde depremlerden ve yer hareketlerinden etkilenmez.
  • Anti bakteriyel özellik gösterirler. Suyun hijyenik kalmasını sağlarlar. Bakteri, yosun, mikroorganizma ve mantar oluşumunun önüne geçerler.
  • Çelik yapısı ve esnek iç liner kaplaması sayesinde diğer havuzlara göre daha dayanıklıdır. Çok daha uzun yıllar sorun yaşamadan kullanılabilir.
  • Gözeneksiz yapısı sayesinde daha az temizlik gerektirir. Temizleme işlemi çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirilir. Bu durum temizlik maliyetlerinin de daha az olmasını sağlar.
  • Prefabrik havuzlar Avrupa’da 2000'li yıllardan beri betonarme havuzların önüne geçmiştir. Avrupa’dan neredeyse tamamen prefabrik havuz kullanılıyor diyebiliriz.

 

Havuzlu Villalar İçin Neden İzmir Havuz?

Eğer havuzlu villanızı muhteşem hale getirmek istiyorsanız İzmir Havuz sizin için en doğru tercih olacaktır. Prefabrik havuz ve liner kaplama konusunda bir lider konumunda olan İzmir Havuz sizin için her boyutta ve ebatta havuz üretebilmektedir. Sermed havuzlarının çoğu fazla bakım ve temizliğe gereksinim duymaz. Dayanıklı malzemeler kullanıldığı için uzun vadede fazla maliyet gerektirmez. Ayrıca İzmir Havuz bünyesinde üretilen çeşitli havuz aksesuarları ile havuzlu villalar mükemmel bir görünüme sahip olabilmektedir. Ürünlerin hepsi karşılaşılabilecek sorunlar ve zorluklar düşünülerek tasarlanmıştır. Bu sebeple villanız için en mükemmel projeye gerçekleştirecek olan kurum İzmir Havuz'dur.

 

TOP