HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Havuz Aksesuarları Kalitesi ile Göz Dolduruyor!

Havuz Aksesuarları Kalitesi ile Göz Dolduruyor!
Havuz İzmir kategorisinde sunulan aksesuar seçeneklerinde firmamızın kalitesi ve uygun fiyatları ile göz dolduruyor.

Havuz İzmir kategorisinde sunulan aksesuar seçeneklerinde Havuz firmamızın kalitesi ve uygun fiyatları ile göz dolduruyor. Siz de verimliliği bu derece yüksek seviyeye çekmek istiyorsanız en doğru yerdesiniz. Aksesuarların yerli üretim olması, ulusal ve uluslar arası denetimlerden geçirilmesi, montaj aşamasında da kusursuz bir alt yapının benimsenmiş olması sizin için harika bir fırsat ortaya çıkarmaktadır. Verimliliğin tadını çıkartmak adına en doğru noktada bulunuyorsunuz.

 

Havuz Teslim Süresi Ne Kadardır?

İzmir havuz kategorisinde projeleri bu derece hızlı teslim eden farklı bir alternatif bulmanız oldukça zor. Sizin için yüksek verimliliği en nitelikli şekilde elde etmeniz için çaba sarf ediyoruz. Sözleşme ve tasarım aşamasında memnun kalmadığınız bir detay olursa bunu anında belirtmelisiniz. Müşteri memnuniyetinin sağlanması için büyük bir çaba sarf edilmektedir.

Verimliliğin maksimum dereceye çıkması için harika bir tasarım ve inşa sistemi oluşturulmuştur. Sizin istediğinizi detaylara ve projenin büyüklüğüne göre ne zaman teslim edileceği ile alakalı değişimler söz konusu olabiliri. Size verilen sürenin dışına çıkılmadan gerekli olan teslim adımlarının tamamlanmasına büyük önem verilir. Bu alanda yapılan yorumlar yüksek verimliliği ile göz doldurmaktadır. Teslim sürecinde bu derece hızlı farklı bir alternatif firma bulmak oldukça zor!

 

Havuz Şelalesi

Havuz firması seçimleri sırasında sadece ana materyallerin temin aşamasında değil aynı zamanda opsiyonel seçeneklerde de hassas olmalısınız. Havuz şelalesi görsel manada en memnun eden ve en sık tercih edilen seçenekler arasında kendini göstermektedir

 

Havuzlarda Kullanılabilecek Diğer Havuz Aksesuarları Nelerdir?

İzmir prefabrik havuz yapımında ve diğer tüm havuz türlerinde sorunsuz bir biçimde aksesuar kullanımı talep edebilirisiniz. Sunulan seçeneklerden bazıları;

  • Su kaydırakları, Tramplen
  • Havuz jakuzisi, Elektrikli ısıtıcı
  • Havuz Örtüsü, Fiber havuz merdivenleri

Bu ürünlerin her birinin yerli üretim olması kaliteyi artırırken ödemeniz gereken tutarı da oldukça düşük bir seviyeye çekmektedir. Ürünlerimizin yerli üretim olması sayesinde döviz tutarlarında değişim meydana gelse de müşterilerimizin bu değişime bağlı olarak herhangi bir fiyat yükselme aşamasına tabi olmayacağının da dile getirilmesi gerekir.

 

TOP