HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Prefabrik Havuz Temizliği Kolay Mı?

Prefabrik Havuz Temizliği Kolay Mı?
Prefabrik havuzlarda kullanılan liner kaplama malzemesi tek parça halinde havuza yerleştirildiği için gözeneksiz bir yapıdır.

Prefabrik havuzlarda kullanılan liner kaplama malzemesi tek parça halinde havuza yerleştirildiği için gözeneksiz bir yapıdır. Gözeneksiz olduğu için de yosun ve bakteri gibi oluşumların sebebiyet vermez. Bu sebeple temizlenmesi oldukça kolaydır.

İzmir Havuz, havuz sektöründe bir ilki gerçekleştirmekte ve modern online satış sistemine geçerek hem havuz hem de havuz aksesuarları ürünlerinde online satış hizmeti sunmaktadır.

Profesyonel ve konusunda deneyimli ekibi sayesinde havuz ekipmanlarınızı kaliteli ve güvenilir şekilde online alabilirken, aynı zamanda prefabrik havuz seçiminde size yardımcı olmaktadır.

 

Havuz Temizliği Neden Önemli?

Havuzda sadece tuz veya diğer kimyasal temizlik maddelerinin eklenmesi su temizliğini tam olarak gerçekleştirmemektedir. Hem havuz suyu hem de duvarları yeterince temizlenmezse eğlenceniz ve sporunuz sağlıksız bir aktiviteye dönüşebilir. Bu sebeple uygun aralıklarla havuz temizliği yapılması gereklidir.

 

Havuz Filtresi Temizliği Nasıl Yapılır?

Havuz duvarları ve suyunun temizliği kadar önemli bir diğer unsur da havuz filtresinin temizliğidir. Havuzunuzu ne kadar temizlerseniz temizleyin havuz filtresinin temizliğine önem vermezseniz su hiçbir zaman hijyenik olmayacaktır. Filtre temizliğinin nasıl yapılacağı ise filtrenin türüne modeline göre değişiklik göstermektedir. Bu sebeple bilseydim kullanım talimatlarını dikkatli okumalı ve kullanım talimatlarına uygun bir şekilde temizliğini yapmalısınız.

Uzman ekibimize ulaşmak için 0232 752 17 77  /  0530 144 72 13 numaralı hatlarımızdan ulaşabilir ya da info@havuzizmir.net adresimizden e-posta yoluyla da uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

TOP