HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

En İyi Havuzu İnşa Ediyoruz

En İyi Havuzu İnşa Ediyoruz
İzmir Havuz olarak sektörün en iyileri içinde dikkat çekmekteyiz.

İzmir Havuz olarak sektörün en iyileri içinde dikkat çekmekteyiz. Bugüne kadar binlerce uygulamayı başarılı bir biçimde yapıp teslim ettik. Bunun yanı sıra hem saygın hem de çok büyük olan havuz projelerinin içinde yer aldık. Kendimizi her anlamda kanıtlamış durumdayız. Tam 10 yıllık bir deneyimimiz var. Değişik tüm sistemlere sahip olan havuzları çok kısa süre içinde yapabiliyoruz. Aile, sosyal, ticari, fizik tedavi havuzu ve daha fazlası var. Teknolojiden faydalanma konusunda alanımızın en iyilerinden birisiyiz.

Bir kısım havuzlarda Türk yapımı olan sistemden faydalanmaktayız. Aynı zamanda üstün Alman teknolojisinin de en iyi örnekleri var. Liner kaplama ve prefabrik havuz denildiği zaman akla gelen ilk işletmelerin içindeyiz. Nerede olursanız olan ülke içinde hizmet verebilecek kapasitemiz var. Bunun için tek yapmanız gereken şey ise en kısa sürede bize ulaşmak. İzmir havuz yapım firmaları alanındaki işletmemiz hemen yanıt verecek.

 

Prefabrik Havuz Nedir?

En iyi havuz yapım firmaları müşterileri için çok fazla masraf çıkarmazlar. Bundan dolayı her daim hem kaliteli hem de ucuz olan sistemler üzerinden hareket ederler. Prefabrik de bunlardan birisidir. Monte edilmesi çok kolaydır. 2 gün içinde biter. Havuzun tamamen bitmesi ve kullanıma başlaması ise 7 gün sürer. Tüm bunların yanı sıra İzmir havuz yapımı işlemlerinde güvenlik her daim göz önünde bulundurulur. Böylelikle olası bir sorunun ortaya çıkması da engellenir.

 

TOP