HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

PAMİRA GARDEN'a Prefabrik Havuz

PAMİRA GARDEN'a Prefabrik Havuz
2020 yılı yazı ve sonrası satışlarımız için 600 m2 lik arka bahçemiz'de müşteri memnuniyeti ve katma değer...
PAMİRA GARDEN olarak İzmir Güzelbahçe'de 4.500 m2 üzerine kurulu düğün, davet, organizasyon faaliyetleri gösteren yenilikçi bir işletmeyiz. 
 
2020 yılı yazı ve sonrası satışlarımız için 600 m2 lik arka bahçemiz'de  müşteri memnuniyeti ve katma değer yaratma adına gelin&damat hazırlık evi, before & after parti alanları yaratma projesi oluşturduk. 
 
Bu alanda çok şık bir ev,peyzaj ve bu şıklığı tamamlaması için bir havuz yaptırma kararı aldık.
 
Bu projenin satın almalarını yapmak için firma araştırırken tesadüfen Sermed Havuz Firması ile görüştük.
 
Önce SERMED HAVUZ Firması İstanbul merkezden bir beyefendi ile görüştük. Adresimiz İzmir olduğu için bizi İzmir Havuz şubenize yönlendireceğini ve hemen bir yetkili tarafından aratacağını bildirdi. 
 
Bu görüşme yapıldıktan sadece 5 dakika sonra bizi Hale Hanım aradı ve detaylı Bilgi sahibi olduk. 
 
Açıkçası bu kısa zamanda ki dönüş ve yakın ilgi bize o kadar güven verdi ki biz başka bir firma aramaya ihtiyaç duymadık. 
 
Fiyat ve ödeme şartları konusunda ki yardımlarından sonra oluşturulan güven ile projemizde ki prefabrik havuz işini İZMİR HAVUZ firmasına verdik. 
 
İşin başlangıcından sonuna kadar termin süresine uyulması, çalışanların efendiliği ve profesyonelliği , doğru bilgilendirme ve yakın ilgi sebebi ile oldukça memnun kaldık. 
 
Satış ve sonrası konusunda bizim her zaman yanımızda olan Hale Hanım ve sahada ki havuz kurulumu aşamasında ekip lideri olan Volkan Bey başta olmak üzere tüm ekibe çok teşekkür ediyoruz.
 
TOP