HAVUZ TALEBİNİZ SADECE 3 ADIMDA HAYALDEN GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN!

1 BAHÇENİN RESMİNİ ÇEK!
2 WHATSAPP'DAN
0 530 144 72 13'E GÖNDER
3 HAVUZUNUZ BAHÇENİZE GELSİN!

Görüş ve önerileriniz için lütfen info@havuzizmir.net mail adresine talebinizi iletin. Teşekkür ederiz!

Sporcular Hangi Havuzları Kullanmalı?

Sporcular Hangi Havuzları Kullanmalı?
Aslında tüm havuzlarda spor yapmak mümkündür. Fakat havuzun çok küçük olması gibi durumlarda zorluk yaşanabilir.

Aslında tüm havuzlarda spor yapmak mümkündür. Fakat havuzun çok küçük olması gibi durumlarda zorluk yaşanabilir. Böyle durumlarda standart bir havuz yerine antrenman havuzları sporcular tarafından daha çok tercih edilmektedir.

 

Antrenman Havuzları Nasıl Çalışır?

Antrenman havuzları özellikle sporcular tarafından büyük bir havuz yaptıracakları alan olmadığında tercih edilmektedir.

Antrenman havuzlarında şiddetini sizin belirleyeceğiniz bir şekilde sürekli geri dalga durumu vardır. Bu şekilde sürekli aynı yerde yüzmeye olanak sağlar. Küçük alanlarda standart küçük havuzlar yerine antrenman havuzları yüzme için daha iyi bir tercihtir.

Antrenman havuzları yüzme sporunu bir ileri aşamaya taşımaya yardımcıdır. Dalgalara karşı yarıştığınız için vücut daha çok çalışır ve daha çok gelişir. Dalgaların şiddetini kendiniz ayarlayabildiğiniz için gelişiminizi daha iyi takip edebilirsiniz.

Sporcular genelde antrenman havuzları içerisine fitness aletleri ve çeşitli ekipmanlar yerleştirerek sporu daha da üst aşamaya taşırlar. Fakat bu ekipmanları yerleştirmeseniz bile dalgalara karşı yarışmak normal havuzlara göre çok daha etkili olacaktır.

Havuzun duvarlarındaki jetler sayesinde spordan sonra havuzu jakuzi olarak da kullanabilirsiniz. Bu sayede spor sonrası yaşanabilecek kas ağrılarının da önüne geçmiş olursunuz.

Vücut gelişimi için inanılmaz faydaları olan antrenman havuzları dalga şiddetini kendiniz ayarlayabildiğiniz için profesyonel veya amatör herkes için uygundur. 

 

TOP